Antena 3 CNN Actualitate Ce a apărut pe pagina de Facebook a președintelui Klaus Iohannis după bilanțul DNA

Ce a apărut pe pagina de Facebook a președintelui Klaus Iohannis după bilanțul DNA

Ce a apărut pe pagina de Facebook a președintelui Klaus Iohannis după bilanțul DNA
Sursa foto: foto: captura Antena 3
28 Feb 2018   •   13:08

Președintele Klaus Iohannis a participat, miercuri, la bilanțul Direcției Naționale Anticorupție, ocazie cu care și-a reafirmat sprijinul pentru instituția condusă de Laura Coruța Kovesi.

O parte din mesajul său a fost reluat de Klaus Iohannis și pe pagina oficială de Facebook.

"DNA este o instituție care funcționează eficient și care se află deja de ani buni în prima linie a luptei anticorupție, iar bilanțul activității pe anul 2017 nu face decât să o confirme din nou.

Aceasta este realitatea, contrar evaluării subiective, tendențioase și partizane, care a fost prezentată opiniei publice în aceste zile. În ultima perioadă, niște inculpați și condamnați penal, după ce au fost prinși de instituțiile statului încălcând legea, s-au unit pentru a-i discredita pe cei care i-au cercetat.

Aceste acțiuni concertate nu au șanse de reușită! Susținerea fără precedent pe care oamenii au arătat-o valorilor statului de drept ne arată că cetățenii își doresc o Românie demnă, o justiție dreaptă și o societate în care cei care se plasează deasupra legii răspund pentru faptele lor, indiferent de poziție, funcție, avere sau statut social", a scris Klaus Iohannis.

 

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close