Antena 3 CNN Actualitate Ce decizie a luat soţia paraşutistului aflat în comă după accidentul de la Clinceni

Ce decizie a luat soţia paraşutistului aflat în comă după accidentul de la Clinceni

Ce decizie a luat soţia paraşutistului aflat în comă după accidentul de la Clinceni
Sursa foto: sursa: ctnews.ro
27 Oct 2015   •   13:10

A trecut mai mult de o săptămână de la accidentul de la Clinceni în care şi-au pierdut viaţa două persoane, iar a treia, instructorul de paraşutism Adrian Constandache, deşi stabilizată, este încă în stare gravă. Colegii s-au unit în jurul familiei acestuia, iar soţia îl veghează zi şi noapte, scrie ziarulring.ro.

Unul dintre prietenii apropiaţi ai familiei Constandache a explicat pe Facebook care e situaţia în acest moment, dezvăluind şi un detaliu emoţionant:

„Adi evoluează pozitiv, dar are momente mai grele şi momente mai bune. Important este că ne demonstrează tuturor că este un luptător. Soţiei lui, Cristina, şi câtorva prieteni apropiaţi li se permite să îl viziteze. Lui Adi îi face tare bine să le audă vocea şi să ştie că-i suntem toţi aproape. Şi pentru că suntem mulţi cei care ne gândim la el, vă invit să îi trimiteţi îmbărbătările voastre pe adresa de mail: [email protected]. Cristina va avea grijă să îi citească toate gândurile voastre bune!”. "Hai, Adi, hai! Dacă te-ai întors tu după 40 minute... (n.r. - timpul cât a fost resuscitat) sigur s-a întâmplat asta cu un motiv! Şi apoi, trebuie să-ţi vezi copiii crescând!”, a mai spus o prietenă de familie

Între timp, procurorii aşteaptă rezultatele unor expertize. Ancheta este făcută de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti. În cauză s-a dispus începerea urmăririi penale cu privire la infracţiunile de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi încălcarea de către personalul aeronautic civil a îndatoririlor de serviciu sau neîndeplinirea lor.

×
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close