Antena 3 Actualitate Ce este de fapt în laptele pe care îl cumpărăm din magazine? "Nu este nimic natural!"

Ce este de fapt în laptele pe care îl cumpărăm din magazine? "Nu este nimic natural!"

de O.P.    |    23 Apr 2012   •   13:15
Ce este de fapt în laptele pe care îl cumpărăm din magazine? "Nu este nimic natural!"

O mare parte din laptele vândut în magazine nu este natural, fiind produs din lapte praf, iar vina aparţine "probabil autorităţilor", a declarat luni ministrul Agriculturii, Stelian Fuia, la inaugurarea sediului Institutului Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Bioresurse Naturale -IBA Bucureşti, scrie Mediafax.

"Foarte mult din laptele pe care îl cumpărăm din magazin de fapt este făcut din lapte praf, deci nu este lapte natural", a spus Fuia. El a spus că de vină pentru această situaţie sunt autorităţile şi legislaţia.

"Cine poartă vina? Vina o poartă probabil autorităţile, care la ora actuală ar trebui să contureze acest proces. Poate există şi un vid legislativ pe această temă", a afirmat ministrul.

El a amintit şi despre anumite dezbateri din ultima vreme din presă care au avut ca temă brânza contrafăcută. Ministrul a mai spus că viitorul registru al industriilor alimentare, pentru a cărui înfiinţare există un proiect de lege, îi va ajuta pe cumpărători să ştie "ce pun pe masă" în fiecare zi.
×
Subiecte în articol: Stelian Fuia lapte lapte praf
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close