Antena 3 CNN Actualitate Ce făceau Udrea și Bica atunci când judecătorul a decis ca cele două să rămână în închisoare de Sărbători

Ce făceau Udrea și Bica atunci când judecătorul a decis ca cele două să rămână în închisoare de Sărbători

Ce făceau Udrea și Bica atunci când judecătorul a decis ca cele două să rămână în închisoare de Sărbători
Sursa foto: Foto: Facebook
04 Dec 2018   •   00:05

Elena Udrea şi Alina Bica vor rămâne în arest preventiv în Costa Rica până la soluţionarea cererii privind extrădarea lor, a decis luni un judecător costarican.

Ministerul Public din Costa Rica a transmis că Tribunalul Penal din districtul Pavas a prelungit măsura arestului preventiv pentru Elena Udrea şi Alina Bica, aflate de pe 3 octombrie în penitenciarul pentru femei Vilma Curling.

Decizia prelungirii arestului preventiv a fost luată în urma cererii formulate pe 28 noiembrie de Oficiul de Evaluare Tehnică şi Relaţii Internaţionale din cadrul Procuraturii locale, potrivit Agerpres.

Într-o intervenție la "Sinteza Zilei", omul de afaceri Cornel Tăbăcaru a dezvăluit că nici Elena Udrea și nici Alina Bica nu se aflau în sala de judecată în momentul în care judecătorul a dat verdictul.

"Judecătorul astăzi nu le-a convocat în sala de judecată pe cele două, avocații nu au susținut pledoarii, ci li s-au cerut concluzii pentru apărare în scris. Procurorului Ministerului Public i s-a cerut tot în scris, iar judecătorul a decis ca cele două să rămână în închisoare până la judecatrea cererii de extrădare", a spus Cornel Tăbăcaru.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Elena Udrea Alina Bica
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close