Antena 3 CNN Actualitate Ce probe are Elena Udrea împotriva lui Kovesi. Avocatul său, declarație exclusivă la Antena 3

Ce probe are Elena Udrea împotriva lui Kovesi. Avocatul său, declarație exclusivă la Antena 3

Ce probe are Elena Udrea împotriva lui Kovesi. Avocatul său, declarație exclusivă la Antena 3
14 Apr 2018   •   14:54

Avocatul Elenei Udrea, Veronel Rădulescu, a afirmat, sâmbătă, la News Magazine, că Elena Udrea ar fi putut lua decizia de a cere azil politic în Costa Rica din cauză că s-a speriat când a văzut strategiile folosite de acuzare.

Citește și: Elena Udrea și-a făcut un dușman în Costa Rica

"Cred că decizia a luat-o mai târziu decât momentul plecării pentru operațiunile de fertilizare din Atena. O schimbare de atitudine am observat în momentul în care au fost operate modificări în completul de judecată. La un termen anterior noi am cerut o serie întreagă de probe - printre acestea am solicitat și o probă de expertiză, fiindcă ea vorba și de un prejudiciu. Această cerere ne-a fost respinsă, dar nu cu unanimitatea completului de cinci judecători, ci cu majoritate, Adică, un judecător a formulat opinie separată și a spus că avem dreptate când cerem această expertiză.

Citește și: Din ce bani trăiește Elena Udrea în Costa Rica

Surpriza pe care am avut-o cu toții a fost că la termenul următor acel judecător n-a mai fost în completul de judecată și a fost introdus un alt judecător despre care doamna Udrea avea rezerve că va avea parte de o judecată dreaptă", a dezvăluit Rădulescu.

Avocatul Elenei Udrea a spus că aceasta i-a cerut să formuleze o cerere de recuzare a respectivului judecător, însă cererea a fost respinsă. Acela a fost momentul în care fostul deputat ar fi putut să se sperie și să își plănuiască scăparea în Costa Rica.

Citește și: Primele imagini cu spitalul lui Udrea din Costa Rica

Întrebat dacă Elena Udrea ar avea probe pe care ar putea să le folosească împotriva șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, Veronel Rădulescu a răspuns:

×
Subiecte în articol: Elena Udrea
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close