Antena 3 CNN Actualitate Ce s-a întâmplat ieri cu premiul de la Loto. "Nu mi-a venit să cred când am văzut numerele"

Ce s-a întâmplat ieri cu premiul de la Loto. "Nu mi-a venit să cred când am văzut numerele"

Ce s-a întâmplat ieri cu premiul de la Loto. "Nu mi-a venit să cred când am văzut numerele"
de O.P.    |    12 Ian 2015   •   07:21

Marele premiu la extragerea Loto 6/49, de aproape 4,2 milioane de lei, nu a fost câştigat. Un român a devenit însă cu peste 44.000 de lei mai bogat, după ce a câştigat premiul categoriei întâi la Loto 5/40.

Agenţia loto din Constanţa care, în urmă cu nicio lună a făcut un român mai bogat cu aproape 10 milioane de euro, a devenit preferata jucătorilor. 

Sute de oameni au venit să-şi încerce norocul. Fie că au jucat date importante din vieţile lor, fie combinaţii aleatorii, oamenii au completat cel puţin o variantă, sperând că vor deveni câştigători.

Plini de optimism şi încrezători în şasele lor de cîştig, constănţenii au venit cu sutele la agenţia norocoasă, cea la care, pe 21 decembrie, s-a cîştigat marele premiu, în valoare de aproape 10 milioane de euro. 

Unii completează, de zeci de ani, un bilet cu numere care reprezintă evenimente importante din vieţile lor.

Alţii, în schimb, îşi încearcă norocul optând pentru combinaţii aleatorii.

Fie veterani în jocurile loteriei, fie începători, cu toţii visează însă la ziua norocoasă.

La primele extrageri din acest an,  Loteria Română pune la bătaie sume importante. La Loto 6/49, la categoria I, se înregistrează un report de peste 3,7 milioane de lei, aproximativ 833.000 de euro. Iar la Noroc este în joc un report cumulat  de 354.000 de euro. Premiul cel mare de la Joker poate aduce unui roman 675.000 de euro, în timp ce, la categoria a II-a, pot fi cîştigate aproape 17.600 de euro.

×
Subiecte în articol: loto premiu loto
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close