Antena 3 CNN Actualitate Ce se întâmplă în clădirile de birouri din România. "Productivitatea angajaţilor scade semnificativ"

Ce se întâmplă în clădirile de birouri din România. "Productivitatea angajaţilor scade semnificativ"

Ce se întâmplă în clădirile de birouri din România. "Productivitatea angajaţilor scade semnificativ"
de O.P.    |    30 Apr 2014   •   08:28

În România nu există clădiri de birouri iluminate conform tehnologiilor si conceptelor dezvoltate în ultimii cinci ani, potrivit diviziei de electrice a producătorului şi importatorilor autohtoni pentru aparate de iluminat şi materiale electrice Menatwork.

 Acest aspect conduce la scăderea productivităţii angajaţilor.

“Una dintre problemele identificate de noi şi neconştientizate de marii constructori şi angajatori este sistemul de iluminat. Atunci când vine vorba de creşterea productivităţii angajaţilor, marii angajatori investesc în principal în oferirea de beneficii financiare suplimentare şi cursuri de formare profesională, necunoscând faptul că instalarea unui sistem de iluminat adecvat este principalul factor care determină creşterea randamentului angajaţilor. O  foluţie de iluminat potrivită mediului de lucru, ajută atât la creşterea productivităţii cu până la 20 procente, dar şi la reducerea costurilor cu energia electrică, în unele cazuri chiar şi cu 50 procente”, declară Viorel Niculae, director al diviziei electrice Menatwork.

Aceeasi problemă a fost identificată si la nivelul institutiilor de învăţământ unde sistemul de iluminat nu tine cont de vârsta cursanţilor şi a activităţilor zilnice derulate în clădire.

 

×

SINTEZA ZILEI | Luni-Joi, 21:00

Dana Budeanu, furioasă pe ministrul Sănătăţii pentru dezastrul din spitale: "Asta este furtul calificat pe sufletele și pe viața noastră"

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close