Antena 3 CNN Actualitate Cele mai comode modele de sandale pentru vara lui 2018

Cele mai comode modele de sandale pentru vara lui 2018

Cele mai comode modele de sandale pentru vara lui 2018
22 Dec 2017   •   10:49

Când vara îşi intră în drepturi, vine vorba automat despre sandale şi, pentru majoritatea femeilor, se pare că niciodată nu sunt perechi suficiente în dressing. Senzaţia e dată nu doar de faptul că bucuria de a achiziţiona sandale depăşeşte stadiul de pură necesitate şi se transformă în hobby, ci şi de faptul că poate fi extrem de greu de găsit perechea potrivită, care să facă faţă cu succes provocărilor estivale. Aceasta ar trebui sa fie sinonimă cu confortul, să poată menţine piciorul aerisit, să permită deplasări pe distanţe mari sau statul în poziţii fixe, fără să incomodeze postura, să fie confecţionată dintr-un material de calitate şi să aibă particularităţi de design, ornament şi colorit care se aliniază ultimelor tendinţe din modă. De aceea,  căutările multor femei în magazine sau în ofertele online se multiplică şi se prelungesc, în intenţia de a găsi acel model ideal de sandale: comode, frumoase şi în trend. Cu siguranţă căutările se pot finaliza mai repede şi cu mai mult succes, dacă se iau în calcul cele mai confortabile modele de sandale pentru sezonul estival:

 Sandale casual

Reprezintă modelul care se numără printre must have-urile sezonului cald, pentru că sunt un real booster de confort, graţie tălpilor joase, care nu depăşesc 2 centimetri. Marele lor avantaj este acela că se potrivesc atât pentru o sesiune de shopping, o plimbare în parc sau pentru explorarea oraşului, pe distanţe mai mari, cât şi pentru o zi pe malul mării sau o ieşire cu prietenele, într-un cadru ceva mai pretenţios. Prevăzute de obicei cu barete în partea anterioară a labei piciorului şi cu o cureluşă pe glezne, ele sunt extrem de comode- un accesoriu absolut esenţial pentru ţinutele de vară în stil casual. Sunt disponibile în modele clasice, simple, dar şi în variante lăcuite, metalizate, avangardiste ori cu diverse aplicaţii.

Sandale plate din piele

Hotărârea de a îmbogăţi garderoba cu o pereche de sandale fără toc, din piele naturală e întotdeauna inspirată. Pielea nu iese din tendinţe, nu se demodează niciodată, iar piciorul se simte întodeauna confortabil, când se mulează perfect pe o încălţăminte de vară, dintr-un material de calitate. Pe lângă aspectul lor fără cusur, sandalele din piele cunosc şi regula fundamentală a unei piese de încălţăminte care se respectă: feresc piciorul de transpiraţie. În sandale confortabile din piele, fiecare femeie poate învăţa cât de simplu e să simtă că lumea întreagă e a ei, chiar şi atunci când renunţă la tocuri.

Sandale tip papuci

Seamănă leit cu modelul papucilor de plajă, dar nu sunt papuci: le dovedeşte bareta posterioară, care înfăşoară călcâiul şi glezna. Sunt însă la fel de comode ca şi sursa lor inspirativă de design, dar, comparativ cu papucii, pot fi asortate la mai multe contexte vestimentare, fără teama de a da greş. Perfecte pentru vacanţe, călătorii însorite şi drumuri lungi, sandalele joase, tip papuc permit fiecărei femei să rămână în zona de confort, chiar şi atunci când iese din casă, dar mai ales au avantajul că pot fi asortate cu uşurinţă la o mulţime de outfituri, conferindu-le un aer relaxat.

Sandale flip-flop

Delicate, uşoare, susţinute discret de o baretă la nivelul degetului mare de la picior, acest model de sandale revoluţionează simplitatea şi îi adaugă exact atâta glam cât e necesar pentru a nu fi ostentative, dar suficient cat să nu treacă neobservate. Nicio fashionistă nu va fi suspectată de o ţinută banală, pe plajă, dacă va recurge la ele, în schimbul papucilor flip-flop.

Sandale cu toc mic

Modelele de sandale cu tocuri de dimensiuni minuscule sau medii împacă perfect confortul cu dorinţa de a purta tocuri clasice. Acestea conferă piciorului linia feminină visată, un strop de înălţime, dar şi un confort subastanţial. Sunt elegante, comode, rafinate, vin în cele mai felurite modele şi se integrează perfect oricărui stil vestimentar.

Sandale cu talpă ortopedică

Există acum, graţie designerilor experţi în problemele de sănătate a piciorului, modele de sandale perfect adaptate pretenţiilor femeilor care vor să-şi menţină călcâiul în poziţia cea mai corectă faţă de nivelul degetelor: sandalele cu talpă ortopedică. Talpa specifică poate varia atât în unghiul de înclinare (uşor sau accentuat înclinat), cât şi în materialul de fabricaţie (piele ecologică, plută sau lemn). De obicei în raport cu aceste două detalii, stiliştii recomandă integrarea lor în ţinute de seara sau în outfituri lejere de zi.

Sandale cu platformă dreaptă

În cazul femeilor pentru care primează confortul, cunoscutele flatforms se numără cu certitudine printre musthave-urile sezonului estival, în materie de încălţăminte. Ele sunt cea mai inspirată alternativă atunci când o femeie are de parcurs distanţe mari, dar vrea, în tot acest timp, să pară mai înaltă. Sunt perfect comode şi conferă un aer chic oricărei ţinute casual de zi.

Sandale tip espadrilă

Sandalele din pânză sunt şi ele o tendinţăe estivală care oferă picioarelor un maximum de confort. Modele viu colorate, cu platforme din plută, şi panglici care se leagă în funde feminine sunt favoritele fashionistelor, aşa încât, chiar dacă varianta se potriveşte doar ţinutelor casual, ea rămâne o opţiune minunată pentru sezonul cald.

Sandale decorate şi colorate

Deşi vara, picioarele fiecărei femei tânjesc după sandale cât mai comode, cele mai multe nu renunţă nici la ceea ce rămâne indiscutabil, când vine vorba de modă: partea estetică. Stiliştii au rezolvat problema prin modele de sandale plate, în culori vii, cu tuşe satinate şi accesorizate cu funde, flori, volane sau alte aplicaţii metalice. Fiecare vară le pune pe piedestal, fiindcă nu sunt doar versatile şi confortabile, ci indeplinesc şi cea mai aprinsă dorinţă a fiecărei femei: sunt frumoase. Se integrează repede şi uşor în ţinute casual, în ţinute exotice de plajă, în outfituri chic sau chiar în ţinute office, datorită comodităţii lor.

Perfecţiunea nu e niciodată departe, atunci când vorbim de încălţăminte de vară confortabile. Acum există modele capabile să rezolve toate problemele şi să bifeze nenumărate pretenţii. Fashionistele înfruntă canicula cu stil: modele versatile şi trendy de sandale lejere, comode şi elegante le stau acum la dispoziţie, transformându-le fiecare zi de vară într-una cu voie bună, succes autentic şi speranţe împlinite.

 

 

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close