Antena 3 CNN Actualitate CFR Călători: 200 de trenuri de călători sunt anulate

CFR Călători: 200 de trenuri de călători sunt anulate

CFR Călători: 200 de trenuri de călători sunt anulate
Sursa foto: Foto: INTACT Images
12 Feb 2012   •   14:55
Update 20:00  Un număr de 200 de trenuri de călători sunt anulate în prezent, din cauza ninsorilor, a anunţat duminică, Adrian Vlaicu, consilier la CFR Călători, într-un briefing de presă, conform Agerpres.

CFR Călători face un apel la cetăţeni să călătorească zilele acestea doar dacă este absolut necesar şi îi avertizează că, luni şi marţi, în zonele în care s-a instituit Codul portocaliu de ninsori, este posibil, pe de o parte, să se anuleze trenurile, iar pe de altă parte, să se înregistreze întârzieri majore la plecarea şi sosirea trenurilor în gări.

În ceea ce priveşte biletele achiziţionate în avans, cumpărătorii îşi pot recupera banii prin  prezentarea la agenţiile CFR sau la casele de bilete din gară.


Vlaicu a arătat că opt linii feroviare sunt închise, iar pe 11 linii se merge cu restricţii de circulaţie.

„Pe cale ferată, dintr-un program normal de circulaţie de 1.947 de trenuri, la această oră sunt anulate 160 de trenuri de călători”, a arătat oficialul.

„Sunt închise opt linii feroviare şi pe 11 se circulă cu tracţiune Diesel, deci cu restricţie de circulaţie” a adăugat Vlaicu.

Cât despre traficul aerian, reprezentanţii Ministerului Transporturilor spun că toate aeroporturile din România sunt deschise traficului aerian şi se operează fără probleme.

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close