Antena 3 CNN Actualitate Cine a pornit fake news pe tema OUG cu grațierea

Cine a pornit fake news pe tema OUG cu grațierea

Cine a pornit fake news pe tema OUG cu grațierea
17 Iul 2018   •   13:53

Liderii coaliției PSD-ALDE au negat posibilitatea adoptării unei OUG privind grațierea, despre care afirmă că nu se află pe agenda Executivului Dăncilă.

Liviu Drangea, preşedintele PSD, spune că a discutat cu Viorica Dăncilă și Tudorel Toader, despre o posibilă OUG privind grațierea, iar aceștia au infirmat zvonurile apărute în spațiul public.

Călin Popescu Tăriceanu a negat, la rândul său, informaţia că s-ar fi discutat în coaliţie despre o Ordonanţă de Urgenţă privind amnistia şi graţierea. A remarcat însă modul suspect în care subiectul a devenit o pasiune pentru o parte a presei şi a scenei politice.

Informația s-a rostogolit după ce Rareș Bogdan, realizator la Realitatea TV, a venit într-o postare pe Facebook cu această informație, iar apoi aceleași idei au fost ”confirmate” de ”surse” ale publicației G4 Media.

”Un motiv e ăsta, cu scosul oamenilor în stradă. A fost acțiune pe Facebook, promovată, înțeleg că nu a ieșit nimeni. Reacția societății a fost absolut sănătoasă și de salutat. Operațiunea e securistică tipic, nu e inventată de ăștia, se practică de sute de ani. Aruncă șopârle pentru a crea subiecte” a spus Mugur Ciuvică la Antena 3.

 

 

×
Parteneri
ANAT propune taxe noi pentru turiști
x close