Antena 3 CNN Actualitate Cine este alpinistul mort la Cheile Vălişoarei, din Alba. Bărbatul a căzut de pe stânci, de la 40 de metri înălțime

Cine este alpinistul mort la Cheile Vălişoarei, din Alba. Bărbatul a căzut de pe stânci, de la 40 de metri înălțime

Cine este alpinistul mort la Cheile Vălişoarei, din Alba. Bărbatul a căzut de pe stânci, de la 40 de metri înălțime
Sursa foto: Foto: pixabay.com
26 Mar 2017   •   16:32

Bărbatul de 36 de ani care a murit sâmbătă în Cheile Vălişoarei din Alba, după ce a căzut de pe o stâncă, era pilot la o companie aeriană. 

Alpinistul, cetăţean maghiar cu experienţă în domeniu, efectua o căţărare pe o stâncă din Cheile Vălişoarei, în apropiere de municipiul Aiud. Acesta era pilot la o companie aeriană şi îl chema Gergely Lorand, scrie adevarul.ro.

Bărbatul era însoţit de o persoană din Baia Mare. Accidentul s-a produs la coborâre. În zonă a ajuns şi un elicopter SMURD, dar până la sosirea acestuia alpinistul a decedat. Zona este frecventată destul de des de alpinişti din Ungaria.    

Bărbatul s-a prăbuşit de la circa 40 de metri iar în cădere s-a izbit de câteva ori de peretele stâncos. Poliţia a deschis dosar penal şi efectuează cercetări pentru stabilirea condiţiilor în care s-a produs decesul. La faţa locului a intervenit un echipaj Salvamont Alba.  

 

×
Subiecte în articol: companie aeriana pilot Ungaria
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close