Antena 3 CNN Actualitate Cine i-a interzis lui Liviu Dragnea să voteze. Avocata fostului președinte PSD rupe tăcerea

Cine i-a interzis lui Liviu Dragnea să voteze. Avocata fostului președinte PSD rupe tăcerea

Cine i-a interzis lui Liviu Dragnea să voteze. Avocata fostului președinte PSD rupe tăcerea
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    25 Noi 2019   •   15:50

Fostul preşedinte al PSD Liviu Dragnea a depus, prin avocat, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 5, o plângere penală în care reclamă faptul că nu a fost lăsat să voteze la cele două tururi ale alegerilor prezidenţiale.

Avocata lui Dragnea, Flavia Teodosiu, a declarat pentru Antena 3 ca Dragnea nu are interdicţie din partea instanţei de a vota, însă în tableta STS utilizată în procesul de votare apare această interdicţie.

„Deocamdată nu știm cine i-a interzis în mod direct și clar. Când s-a prezentat la locul destinat votării i s-a transmis că pe tableta respectivă figurează cu acest drept ridicat.

Dânsul a demonstrat faptul că nu i-a fost interzis dreptul de a alege. Nu are dreptul de a fi ales într-o funcție publică. I s-a spus că figurează cu interdicția respectivă și nu a putut vota”, a spus Flavia Teodosiu, luni, la Antena 3.

„Eu cred că cei care întocmesc aceste liste au obligația legală de a fi atenți la toate elementele(...). Mi se pare foarte grav că un om are o interdicție pusă de o autoritate în condițiile în care instanța nu i-a îngrădit acest drept”, a adăugat ea.

Flavia Teodosiu a precizat că a depus o plângere la Parchet.



Pe 27 mai, Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Dragnea este în prezent închis la Penitenciarul Rahova. 

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea avocata
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close