Antena 3 CNN Actualitate Circulație închisă între Predeal și Râșnov pentru camioane, din cauza vremii

Circulație închisă între Predeal și Râșnov pentru camioane, din cauza vremii

Circulaţia a fost închisă pentru camioane pe DN73A, între Predeal și Râșnov, din cauza ninsorii abundente. Anunţul CNAIR.

Circulație închisă între Predeal și Râșnov pentru camioane, din cauza vremii
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    04 Apr 2023   •   17:17

Marți, CNAIR și Poliția Rutieră au decis închiderea temporară a circulației rutiere pe DN73A, până la ora 18:00, între Predeal și Râșnov, km. 0+000 și 19+910, pentru autovehiculele cu masă totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe fondul ninsorii abundente.

„În prezent, se acționează cu două ATB -uri și un unimog pentru degajarea carosabilului”, transmite CNAIR.

Administraţia Naţională de Meteorologie a actualizat marți atenţionările de vreme rea și a anunțat frig, cu temperaturi cu 12 grade sub mediile multianuale, 20 de județe, printre care și Harghita, fiind sub Cod portocaliu de ninsori abundente și viscol.

În Transilvania ninge abundent și meteorologii au anunțat viscol.

În intervalul marți ora 10.30 - miercuri la ora 14.00, în cea mai mare parte a Moldovei și în Carpații Meridionali și Orientali în special la altitudini de peste 1400 m va continua să ningă, temporar viscolit (rafale de peste 55...65 km/h) și se va depune strat consistent de zăpadă.

Citeşte şi: Vremea rea a făcut prăpăd în mai multe zone din ţară! Accidente rutiere în Brașov și Covasna. Pene de curent în Prahova

×
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close