Antena 3 CNN Actualitate Circulație perturbată la metrou după ce unui călător i s-a făcut rău

Circulație perturbată la metrou după ce unui călător i s-a făcut rău

Circulație întreruptă, duminică dimineață, la metrou pe Magistrala 2 după ce unui călător i s-a făcut rău, iar oamenii au alertat medicii.

Circulație perturbată la metrou după ce unui călător i s-a făcut rău
de Gabriel Dano    |    28 Noi 2021   •   09:23

"De aproximativ 15 minute, circulația pe Magistrala 2 de metrou se defășoară cu dificultate. Trenurile în direcția Pipera sunt limitate până la stația Aviatorilor, după care circulația se desfășoară pe un singur fir, asta după ce unei persoane i s-a făcut rău în trenul de metrou care momentan este oprit în stația Aurel Vlaicu.

Se așteaptă echipajele medicale. Toți călătorii au fost evacuați, iar situația ar urma să se rezolva în aproximativ 30 de minute", a transmis reporterul Antena 3 Claudiu Ștefan.

Din primele informații, călătorul și-a pierdut cunoștința.

Cum va circula metroul până pe 1 Decembrie

Trenurile de metrou vor circula, în perioada 27 noiembrie-1 decembrie, conform graficelor stabilite pentru zilele de sărbătoare, iar unele garnituri vor fi suplimentate, anunţă Metrorex.
"Având în vedere Hotărârea de Guvern privind stabilirea zilei de 29 noiembrie ca zi liberă, Metrorex informează publicul călător că, în perioada 27 noiembrie-1 decembrie 2021 (inclusiv în data de 29.11.2021), trenurile de metrou vor circula conform graficelor de circulaţie, stabilite pentru zilele de sărbătoare.

Totodată, Metrorex a prevăzut introducerea de trenuri suplimentare pentru eventualitatea creşterii traficului de călători, în această perioadă", informează compania de transport.

Mai exact, miercuri, 1 decembrie 2021, în intervalul orar 9:00 - 16:00, se vor introduce trenuri suplimentare.

"Metrorex vine în sprijinul publicului participant la manifestaţiile prilejuite de Ziua Naţională a României şi anunţă că în data de 1 decembrie 2021, în intervalul orar 09:00 – 16:00, se vor introduce trenuri suplimentare, după cum urmează:  

- pe Magistrala 1 (Dristor 2 - Pantelimon) – 1 tren;
- pe Magistrala 2 (Pipera - Berceni) – 2 trenuri;
- pe Magistrala 3 (Preciziei – Anghel Saligny) – 1 tren", mai precizează compania Metrorex.

×
Subiecte în articol: metrou
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close