Antena 3 CNN Actualitate Clanul Corduneanu suferă. Proces amânat, după ce Constantin Bogdan a fost dus de două ori la spital

Clanul Corduneanu suferă. Proces amânat, după ce Constantin Bogdan a fost dus de două ori la spital

Clanul Corduneanu suferă. Proces amânat, după ce Constantin Bogdan a fost dus de două ori la spital
11 Feb 2010   •   21:04

O lovitură la cap şi alte probleme cu inima au amânat, joi, cu două ore procesul în care Constantin Bogdan, fost Corduneanu, trebuia să i se prelungească mandatul de arestare preventivă. Bărbatul a fost dus de două ori la spital, iar mama a leşinat când şi-a văzut copilul bandajat la cap.

Nu a spus cum de s-a accidentat, ci a spus ce-l doare mai tare. Încătuşat, bandajat la cap, şi înconjurat de mascaţi. Aşa a fost adus din arestul poliţiei din Vaslui la Tribunalul din Iaşi.

Soţia sa susţine că l-au bătut poliţiştii. Bărbatul a ajuns pe mâna medicilor. ?Investigaţiile au arătat lipsa unor complicaţii deosebite, motiv pentru care a fost externat?, a declarat Florin Grămadă, medic neurolog la Spitalul de Neurochirurgie Nicolae Oblu din Iaşi.

Şi poliţiştii au varianta lor. ?Un bărbat s-a lovit intenţionat cu capul de portiera maşinii, politistii l-au transportat la spitalul judeţean Vaslui?, a declarat subinspectorul Virginia Pralea, purtător de cuvânt la IPJ Iaşi.

Avocatul lui Constantin Bogdan însă susţine altceva. ?Una dintre persoanele mascate a manifestat presiuni şi violenţe nemaiîntâlnite asupra sa ducând la rănirea acestuia. Este inadmisibl să se întâmple aşa ceva. Vom face toate demersurile legale pentru ca cei vinovaţi să fie traşi la răspundere?, a spus Marius Striblea, avocatul lui Constantin Bogdan.

Iar rana sa a mai provocat o rană, în suflet. Mama sa a leşinat când l-a văzut bandajat. Femeia a ajuns la spital, iar între timp, pe holurile tribunalului, atmosfera s-a încins din nou. Iar în sala de judecată i s-a făcut din nou rău. De data asta, inima l-a supărat.

În acest dosar sunt reţinute încă 14 persoane pentru şantaj, infracţiuni bancare şi imobiliare.




Observator

×
Subiecte în articol: proces
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close