Antena 3 CNN Actualitate Claudiu Petre, confirmat printre victimele tragediei. A murit ca un erou

Claudiu Petre, confirmat printre victimele tragediei. A murit ca un erou

Claudiu Petre, confirmat printre victimele tragediei. A murit ca un erou
01 Noi 2015   •   12:25

Printre ultimele victime ale tragediei din Club Colectiv identificate se află şi tânărul care a reuşit să salveze două vieţi înainte de a muri în clubul groazei: Claudiu Petre.

"Nu înţelegem ce s-a întâmplat (...) Acum am aflat că a fost familia şi l-a identificat. (...) Eu când l-am lăsat la ambulanţă era în stare foarte ok", a explicat unul dintre prietenii lui Claudiu.


Claudiu Petre era un tanar blogger pasionat de rock care a mers alaturi de prieteni in club Colectiv din Capitala pentru a lua parte la un concert rock. Din nefericire pentru el, evenimentul i-a adus si sfarsitul.

In momentul in care a vazut ca prietenii sai nu au iesit din clubul care ardea, Claudiu nu a stat pe ganduri si a intrat de doua ori pentru a ii salva.

"Când am văzut că se duce flacăra în sus, mi-am luat geanta şi am fugit la uşă... Au fost câteva secunde. Mi-am dat seama că trebuie să mă bag undeva, într-un colţ, cât mai jos, că nu mai respiram normal. M-am băgat în hol, la intrare, şi m-a stins Claudiu. M-a luat afară si s-a dus să mai salveze", a mărturisit prietena lui Claudiu, Flavia.

×
Subiecte în articol: Club Colectiv
Parteneri
Mărturii despre crima din fața Parcului Crângași din București
x close