Antena 3 CNN Actualitate Doi oameni au murit în timp ce așteptau la o clinică privată din Craiova

Doi oameni au murit în timp ce așteptau la o clinică privată din Craiova

Doi oameni au murit sera trecută la o clinică privată din Craiova. Unul dintre ei s-a stins în fața clinicii, unde i s-a făcut rău, iar celălalt pacient în interior, în timp ce un echipaj medical efectua manevre de resuscitare pentru primul pacient. Cei doi veniseră la ore diferite, la aceeași clinică, amândoi pentru control cardiac. Primul care a căzut în fața clinicii a fost un bărbat de 79 de ani din Craiova. În timp ce echipajul SMURD efectua manevre de resuscitare pentru el, angajații clinicii au sunat la 112 pentru că o altă pacientă de 66 de ani din Strehaia a acuazat o stare de rău. Polițiștii fac acum anchete.

Doi oameni au murit în timp ce așteptau la o clinică privată din Craiova
Sursa foto: Hepta
de Iulia Gorgorin    |    26 Noi 2020   •   11:50

 Un bărbat de 79 de ani a murit în fața unei clinici private din Craiova, iar la scurt timp, o femeie de 66 de ani, care suferea de afecțiuni cardiace, a murit în incinta aceleiași clinici.

 În acest caz, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Polițiști din cadrul Secției 3 Politie Craiova s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că pe strada Calea București din Craiova, în fața unei clinici medicale, se aflau două echipaje din cadrul ISU Dolj, care resuscitau un bărbat de 79 de ani. Din păcate, manevrele nu au avut rezultat, fiind constatat decesul.

Trupul bărbatul de 79 de ani, fost transportat la morgă pentru expertiză medico-legală, în urma căreia să se stabilească exact care a fost cauza decesului. 

Polițiștii craioveni transmit că, la scurt timp, au fost sesizați cu privire la faptul că în incinta aceleiași clinici a decedat și o femeie de 66 de ani, din Strehaia, care suferea de afecțiuni cardiace.

„Femeia figura în evidențele medicale cu afecțiuni, fapt pentru care medicul de familie va elibera certificat constatator al decesului”, mai arată IPJ Dolj.

Cei doi se prezentaseră la clinica privată din Craiova pentru un control medical și, potrivit polițiștilor, nu există nicio legătură între cele două cazuri.

×
Subiecte în articol: Craiova clinică privată
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close