Antena 3 CNN Actualitate Clipe de coşmar pe Aeroportul Otopeni! Ce s-a întâmplat cu românii care aveau zbor către Dubai - VIDEO

Clipe de coşmar pe Aeroportul Otopeni! Ce s-a întâmplat cu românii care aveau zbor către Dubai - VIDEO

Românii care trebuiau să plece acum două zile către destinaţii exotice de Revelion, au reuşit să plece abia astăzi. Au fost întorşi în două rânduri, din cauza unor probleme tehnice apărute la scurtă vreme după decolare.

Clipe de coşmar pe Aeroportul Otopeni! Ce s-a întâmplat cu românii care aveau zbor către Dubai - VIDEO
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
01 Ian 2020   •   20:58

175 de pasageri ai zborului spre Dubai s-au îmbarcat luni într-o aernoavă de pe Aeroportul Otopeni. Aproximativ 20 de minute mai târziu pasagerii au fost anunţaţi că aparatul de zbor va trebui să se întoarcă din cauza unei probleme tehnice. Ulterior, acestora li s-ar fi spus că din anumite considerente ce nu ţineau de siguranţă, aeronava nu mai putea înainta.

După ce au revenit pe Aeroportul Otopeni, pasagerii au fost anunţaţi că vor pleca a doua zi, pe data de 31 decembrie, cu un zbor programat pentru ora 21:45, însă nici a doua oară nu a fost cu noroc.

Pasagerii au povestit că de data aceasta, aeronava s-a comportat mult mai rău din momentul în care s-a ridica de la sol, fiind necesară din nou o revenire. Când au ajuns pe Aeroportul Henri Coandă, stewardesele au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Din cei 175 de pasageri, doar 120 au plecat astăzi cu cel de-al treilea zbor Fly Dubai programat pentru ora 14:10.

Compania a pus la dispoziţie însă o altă aeronavă.

×
Subiecte în articol: romani Dubai Otopeni clipe de cosmar avion
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România: Zonele vizate de Cod Galben
x close