Raed Arafat: La nivelul ISU, nu există nicio solicitare de autorizare a activității în urma căruia s-a produs incendiul

31 Oct 2015   •   08:42
Raed Arafat: La nivelul ISU, nu există nicio solicitare de autorizare a activității în urma căruia s-a produs incendiul

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență din MAI, Raed Arafat, a declarat, sâmbătă, că la nivelul ISU București nu figurează niciun document, nicio solicitare, pentru derularea activității care se desfășura la clubul Colectiv din Capitală, unde vineri seară s-a produs un incendiu în urma căruia au decedat 27 de persoane, iar alte circa 150 au fost rănite, scrie Agerpres.

"La nivelul Inspectoratului pentru Situații de Urgență București, nu figurează la acest moment niciun document, nicio solicitare pentru autorizarea activității care se desfășura în locația respectivă. Mai mult nu am să intru în detalii pentru că este o anchetă care este în mers. Nu e normal, am verificat dacă era emisă o autorizație din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență al municipiului București și al județului Ilfov și nu există documente la acest moment care să fie depuse, solicitate, să fie cerut un punct de vedere sau o aprobare din partea ISU", a declarat Raed Arafat, sâmbătă dimineața, după reuniunea Comitetului Național pentru Situații de Urgență.

Procurorul venit la locul incendiului de la clubul Colectiv din Capitală a precizat, sâmbătă dimineață, că la Parchetul de pe lângă Tribunalul București s-a deschis deja un dosar penal, iar în cursul acestei zile, la sediul Institutului de Medicină Legală (IML), se va desfășura procedura de identificare a victimelor.

Parteneri
x close