Antena 3 CNN Actualitate Soţia unui arhitect care a murit în Club Colectiv: "Nu era capabil să facă rău cuiva, nici măcar să deranjeze. Cred că asta i-a adus moartea"

Soţia unui arhitect care a murit în Club Colectiv: "Nu era capabil să facă rău cuiva, nici măcar să deranjeze. Cred că asta i-a adus moartea"

Soţia unui arhitect care a murit în Club Colectiv: "Nu era capabil să facă rău cuiva, nici măcar să deranjeze. Cred că asta i-a adus moartea"
Sursa foto: Foto: Libertatea
02 Noi 2015   •   17:33

Ioan Tripa și-a pierdut viața în incendiul teribil din clubul Colectiv. Avea 45 de ani, era din Oradea și lucra ca arhitect.

Fosta soție a bărbatului a scris, pe blogul ei, un mesaj înduioșător despre cel care i-a fost partener de viață și a sfârșit brusc și tragic.

"Fostul meu soţ a murit vineri, în clubul Colectiv. Am aflat la câteva ore după ce mi-am vărsat amarul în articolul de ieri. Era lângă scenă, urmărind concertul prietenului său Vlad, chitaristul, care şi el a murit. Mi s-a spus că s-a intoxicat cu fum şi că, la morgă, părea să doarmă liniştit. Nu ştiu dacă a fost o moarte uşoară sau grea, dacă s-a zbătut să se salveze sau a murit rapid, înalt cum era, sub plafonul în flăcări. Mi-e greu să mi-l imaginez împingându-i pe alţii sau călcând peste ei, într-o încercare disperată de a ieşi din club. Pur şi simplu, nu era capabil să facă rău cuiva, nici măcar să deranjeze. Şi cred că asta i-a adus moartea.

Citiţi mai mult pe libertatea.ro. 

 

×
Subiecte în articol: Club Colectiv incendiu club colectiv
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close