Antena 3 CNN Actualitate Atenție de unde cumpărați rovinieta! CNAIR: ”Această aplicație nu este autorizată”

Atenție de unde cumpărați rovinieta! CNAIR: ”Această aplicație nu este autorizată”

 Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) atrage atenția asupra unei aplicații neautorizate pentru achiziția rovinietei.

Atenție de unde cumpărați rovinieta! CNAIR: ”Această aplicație nu este autorizată”
Sursa foto: Gettyimages | marcoventuriniautieri
de Alexandra Axinia    |    13 Iun 2023   •   12:46

"CNAIR informează utilizatorii rețelei de drumuri naționale și autostrăzi din România că aplicația mobilă Aircash nu este autorizată pentru încasarea tarifului de utilizare (rovinietă)", a transmis CNAIR printr-un comunicat de presă.

Compania le cere utilizatorii să achite rovinieta doar pe portalul deținut de către CNAIR sau la distribuitorii autorizați, care se regăsesc pe site-ul oficial al companiei.

De asemenea, CNAIR anunță că nu își asumă nicio responsabilitate cu privire la accesarea de către utilizatori, în vederea achitării rovinietei, a unor portaluri web/aplicații mobile neautorizate.

Citește și: Mașini închiriate din alte țări, vândute în România cu acte false. Percheziții de amploare în mai multe județe

"În același timp, subliniem faptul că, la achiziționarea unei roviniete prin intermediul aplicației Aircash, utilizatorii achită costuri suplimentare față de prețul real al unei roviniete (ex: pentru o rovinietă cu valabilitate de 7 zile pentru un autoturism, pe portalurile web autorizate de către CNAIR un utilizator achită echivalentul a 3 euro, reprezentând tariful stabilit de legislația în vigoare, iar prin aplicatia Aircash suma achitată este de 5 euro, din care 2 euro reprezintă taxa VOI (Vignette Online Identification)", mai arată CNAIR.

CNAIR informează utilizatorii rețelei de drumuri naționale și autostrăzi din România că aplicația mobilă Aircash nu este...

Publicată de Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere pe Marţi, 13 iunie 2023

×
Subiecte în articol: CNAIR aplicație mobilă rovinieta
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close