Antena 3 CNN Actualitate Coadă uriașă la intrarea în Grecia: 3 km de mașini, printre care se află foarte mulți români

Coadă uriașă la intrarea în Grecia: 3 km de mașini, printre care se află foarte mulți români

O coadă de 3 km de mașini s-a format la granița Kulata-Promachonas la această oră. Printre turiștii dornici să ajungă în Grecia se află mulți români.

Coadă uriașă la intrarea în Grecia: 3 km de mașini, printre care se află foarte mulți români
Sursa foto: Antena3
de Adelina Miron    |    12 Iun 2021   •   12:32

”Sămbătă și duminică circulația este foarte intensă la graniță pentru că este deschisă 24 de ore și pentru că sunt controale stricte atât din partea autorităților bulgare, cât și grecești. Se controlează testul PCR negativ sau certificatul de vaccinare.”, a transmis corespondetul Antena 3 în Grecia, Veronica Todor. 

„Să nu uităm că documentele trebuie verificate pas cu pas. Grecii ne-au creat surprize și anul trecut, dintre cele mai neplăcute. Iată că din păcate apar încă de la deschiderea sezonului probleme la frontiere. (...) Probabil că până își intră în mână vameșii bulgari va mai trece ceva timp.”, a declarat consultantul în turism Ciprian Enea pentru Antena3.

Acesta a mai precizat că mulți dintre români preferă să meargă în Grecia cu avionul și că popularitatea zborurilor charter a scăzut:

"2021 vine cu un număr foarte mare de zboruri către Grecia. Dacă până acum cursele charter dominau această piaţă, iată că din acest an toate companiile de linie au pus curse de Grecia din multe oraşe ale României. Au pus curse către aproape toate destinații turstice. Charterele au căzut pe locul doi, dar, în continuare, foarte mulţi români intenţionează să meargă în vacanţe în Grecia cu avionul. Aceştia sunt în special românii care îşi doresc o vacanţă într-un hotel de 4-5 stele, cu servicii de demipensiune sau All Inclusive. Turiştii români care merg în vacanţă în Grecia cu maşina sau cu autocarul preferă, de regulă, o vacanţă într-un hotel de 2-3 stele sau un apartament, ori cazarea la o vilă de 2-3 stele, pensiuni".

 

 

×
Subiecte în articol: Grecia granita coada
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close