Antena 3 CNN Actualitate Codrin Ștefănescu: Irina Tănase va deveni ”cât de curând” soția lui Liviu Dragnea

Codrin Ștefănescu: Irina Tănase va deveni ”cât de curând” soția lui Liviu Dragnea

Codrin Ștefănescu: Irina Tănase va deveni ”cât de curând” soția lui Liviu Dragnea
04 Ian 2019   •   11:51

Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat joi seară, că Irina Tănase va deveni ”cât de curând” soția lui Liviu Dragnea. Tănase a împlinit în luna septembrie 26 de ani, fiind cu 30 de ani mai tânără decât Dragnea

În același timp, Ștefănescu a precizat că liderul PSD nu a plecat și nu va pleca în insulele Maldive, așa cum s-a zvonit în ultimele zile.

„Liviu Dragnea nu se află în Maldive cu logodnica lui care îi va deveni și soție cât de curând. (...) Liviu Dragnea nu a plecat în insule exotice, nu a plecat nici pe Lună, nici pe Marte. Liviu Dragnea nu e plecat din țară și nu va pleca din țară, în mod sigur”, a spus Codrin Ștefănescu.

Irina Tănase a apărut prima oară în public alături de Dragnea la congresul PSD din martie 2018. Atunci, liderul PSD a răspuns, la o întrebare pe această temă, ca nu a cerut-o în căsătorie. "Pur și simplu am decis să fie lângă mine la congres. S-a vobit despre acel inel, nu sunt zgârcit, dar nu este un inel scump. I l-am dăruit, dar nu este un inel de logodnă".

Liderul PSD a mai fost căsătorit cu Bombonica Prodana, timp de 28 de ani, dar au divorțat în 2015, scrie hotnews.ro.

×
Subiecte în articol: Irina Tănase Liviu Dragnea nunta
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close