Antena 3 CNN Actualitate Comisar-șef, despre moartea lui Răzvan Ciobanu: „A fost găsit lângă mașină, cu mâinile semiflexate. Nu este o poziție firească”

Comisar-șef, despre moartea lui Răzvan Ciobanu: „A fost găsit lângă mașină, cu mâinile semiflexate. Nu este o poziție firească”

Comisar-șef, despre moartea lui Răzvan Ciobanu: „A fost găsit lângă mașină, cu mâinile semiflexate. Nu este o poziție firească”
30 Apr 2019   •   18:00

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident tragic de mașină. Creatorul de modă a pierdut controlul volanului și a intrat în mai mulți copaci, iar impactul i-a fost fatal. Accidentul s-a produs între localitățile Năvodari și Săcele din județul Constanța.

Rezultatele rapide ale autopsiei au arătat că designerul Răzvan Ciobanu era drogat în momentul în care a avut loc accidentul. Informațiile ar putea să fie dezmințite la testele finale, care vor ieși în trei săptămâni. 

Citiți și Surse: Răzvan Ciobanu era drogat când a murit! Primele rezultate de la autopsie

Cu toate acestea, tot mai mulți specialiști au spus că există multe elemente care ar indica o crimă. Comisarul-șef Mihai Untaru a spus pentru Dcnews că poziția în care a fost găsit trupul lui Răzvan Ciobanu „nu este o poziție firească pentru un om care ar fi fost proiectat prin plafonul mașinii”. 

”Răzvan Ciobanu a fost găsit lângă mașină, cu mâinile semiflexate, a observat comisarul-șef Mihai Untaru. Nu este o poziție firească pentru un om care ar fi fost proiectat prin plafonul mașinii, ci mai degrabă pentru unul care a fost smuls de la volan și așezat astfel, înainte să se instaleze rigiditatea cadaverică. Văzând cum au procedat oamenii din sat,  când luau obiecte din mașină cu Poliția de față, îmi vine să cred că accidentul a fost descoperit mult mai devreme de localnici. Abia cel care a sunat la 112, peste câteva ore, a făcut ce trebuia să facă, anunțând autoritățile. Ar trebui investigat dacă nu cumva cei care au ajuns primii la locul accidentului nu cumva l-au extras din mașină, apoi s-au mărginit să ia câte ceva din lucrurile lui Răzvan Ciobanu și au dispărut fără să sune la 112. Este important să-i descoperi nu pentru a-i pedepsi, ci pentru că sunt principalii martori și pot ajuta mult ancheta”, a declarat comisarul-șef Mihai Untaru. 

Citiți și Informații cutremurătoare legate de moartea designerului Răzvan Ciobanu. Experți: Sunt elemente care indică o crimă

”Polițiștii trebuie să verifice toate ipotezele, iar crima ar trebui luată în calcul, mai ales că victima era martor într-un dosar cu droguri. Cred că ar trebui să verifice toate camerele de supraveghere de la viluțele aflate pe traseul mașinii-și nu sunt puține, ca și de la magazinele pe lângă care a trecut Land Roverul condus de Răzvan Ciobanu. Asta pentru a avea certitudinea că nu era singur în mașină. Se mai pune problema: cum a scăpat pasagerul sau prezumtivul asasin din mașina avariată? Este de văzut dacă erau urme de sânge altele decât cele lăsate de victimă. Probabil au multe informații și probe strânse în cadul cercetării la fața locului, pe care nu le anunță tocmai pentru a nu da informații utile unor prezumtivi infractori”, a mai spus Untaru. 

×
Subiecte în articol: moartea masina pozitie
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close