Antena 3 CNN Actualitate Comisia Nana îşi încetează oficial activitatea. Ce se va întâmpla cu informaţiile strânse de comisie

Comisia Nana îşi încetează oficial activitatea. Ce se va întâmpla cu informaţiile strânse de comisie

Comisia Nana îşi încetează oficial activitatea. Ce se va întâmpla cu informaţiile strânse de comisie
19 Mai 2014   •   11:12

Birourile reunite ale Parlamentului vor anunţa astăzi încetarea oficială a activităţii comisiei Nana. Nici până acum n-a fost dat un răspuns solicitării preşedintelui comisiei, Mihai Fifor, de a face publice informaţiile strânse de comisie.

Această decizie vine după ce Parchetul General a anunţat începerea urmării penale in rem în legătură cu reconstituirea dreptului de proprietate şi arendarea unor terenuri amplasate pe raza comunei Nana.

Raportul final al comisiei Nana, care s-a ocupat de modul în care preşedintele Traian Băsescu şi-a cumpărat terenul de la Călăraşi, zace şi acum la Parlament. La sfârşitul lunii aprilie, senatorul PSD Gabriela Firea a afirmat că preşedintele comisiei, Mihai Fifor, a cerut Birourilor Permanente să precizeze ce se va întâmpla cu documentul.

Traian Băsescu a cumpărat, prin intermediul fiicei sale, 290 de hectare de teren. Vezi IMAGINI de la moşie. Lotul, lucrat de un EVAZIONIST

Surse: ACTE FALSE, la baza contractului Ioanei Băsescu în cazul terenului de la Nana. Firma Bergie ar fi falsificat două contracte de arendă. Documentele au stat la baza contractului dintre Ioana Băsescu şi firma italiană.

×
Subiecte în articol: Nana comisia nana Mihai Fifor
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close