Antena 3 CNN Actualitate Conflict în familia Dolănescu. Cei doi fii ai cântăreţului se luptă pentru împărţirea averii

Conflict în familia Dolănescu. Cei doi fii ai cântăreţului se luptă pentru împărţirea averii

Conflict în familia Dolănescu. Cei doi fii ai cântăreţului se luptă pentru împărţirea averii
Sursa foto: dolanescu
02 Apr 2009   •   20:38

La exact două săptămâni de când a murit Ion Dolănescu au apărut deja probleme între fiii acestuia. Se pare că Ionuţ şi Dragoş nu sunt capabili să-şi împartă, fara scandal, cele două milioane de euro lăsate de tata.

În familia Dolănescu conflictul a început, spun apropiaţii, încă de la priveghi. Atunci, lui Dragoş i s-a reprooat că ţine prea mult lumea la băutură. Apoi zvonurile au început sa curgă în avalanşă. Cel mai grav este acela că Ionuţ l-a dat afara din casă pe Dragoş. Apropiaţii nu confirmă zvonul însă admit că Dragoş, de când a venit din Costa Ricca a dormit mai mult la un vecin.

Mai mult, aceleaşi surse, spun că în ultima vreme, Ionuţ nu-şi mai vede capul de treabă umblând toată ziua după acte. şi ar avea ce să adune. Proprietăţile pe numele lui Ion Dolanescu sunt împărţite prin mai multe locuri din ţară. Astfel, pe lânga veniturile provenite din drepturile de autor şi care vor fi încasate anual de moştenitori, Ion Dolănescu avea mai multe proprietăţi.

Este vorba de o vilă în Bucureşti, o casă în Tunari şi una în Peroinari, o locuinţă de vacanţă la Sinaia şi un teren de 4.700 de metri pătraţi în Ilfov. În total, proprietăţile au fost evaluate la 2 milioane de euro. Bani care acum trebuie să fie împărţiţi între cei doi moştenitori de gradul I, adica Ionuţ şi Dragoş.

Dacă Ion Dolănescu ar fi lăsat în urma lui un testament, acum ar fi fost mult mai simplu pentru cei doi fraţi să-şi împartă averea. În câteva rânduri, Ion Dolănescu a anunţat public că, dacă Ionuţ îi daruieşte un nepot va lăsa pe numele lui întrega avere. Ionuţ i-a dăruit nepotul, dar Dolănescu nu a schimbat testamentul.

Deocamdată conflictul se consumă în sânul familiei. Ionuţ şi Dragoş au evitat să facă declaraţii publice. Primul preferă să nu răspundă la alte telefoane decât ale apropiaţilor. Al doilea nu a confirmat dar nici nu a infirmat conflictul. A spus că deocamdată se abţine de la comentarii publice.

Observator

×
Subiecte în articol: ion dolanescu
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close