Antena 3 CNN Actualitate Constanța. Furtuna a închis porturile maritime

Constanța. Furtuna a închis porturile maritime

Constanța. Furtuna a închis porturile maritime
20 Iun 2014   •   13:01

Vântul puternic care a suflat cu viteză de peste 60 de kilometri pe oră din nord-est și ploile torențiale pe litoralul românesc au impus suspendarea manevrelor de navigație și a operațiunilor de manipulare a mărfurilor în porturile maritime Midia, Constanța nord și sud și Mangalia, precum și a tranzitului navelor prin Ecluza Agigea, potrivit autorităților navale, informează AGERPRES.
Într-un interval de 21 de ore, în perioada 19.06.2014 ora 06:00 — 20.06.2014 ora 09:00, potrivit situației hidrometeorologice de cod portocaliu, în județul Constanța s-au înregistrat mari cantități de precipitații însoțite de descărcări electrice și vijelie, variind între 115,5 l/mp, în sud-est, în comuna Albești și 40 l/mp, la Casimcea.

Pe litoral, plajele au fost inundate și ploaia torențială a creat de ravene în zona localităților Constanța, Costinești și în stațiunile din sudul litoralului.

Potrivit prognozei meteorologice, în a doua parte a zilei de vineri, pe litoral, vântul se va intensifica, fiind așteptate rafale de până la 70 km/oră, din sector nordic.

×
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close