Antena 3 CNN Actualitate Controverse în jurul unui e-mail trimis de Victor Costache. Consiliera Coţofană: ”Iubi - Lavi din mail sunt eu”

Controverse în jurul unui e-mail trimis de Victor Costache. Consiliera Coţofană: ”Iubi - Lavi din mail sunt eu”

Un e-mail care ar fi fost trimis de către ministerul Sănătății, Victor Costache, secretarului de stat Andrei Baciu a stârnit interesul presei după ce, la adresele destinatarilor apare cineva denumit „Iubi”.

Controverse în jurul unui e-mail trimis de Victor Costache. Consiliera Coţofană: ”Iubi - Lavi din mail sunt eu”
Sursa foto: Foto: Antena 3
12 Feb 2020   •   15:22

În mailul respectiv, este vorba de niște documente pe care secretarul de stat Andrei Baciu trebuie să le păstreze doar pentru el și încă o persoană.

„Ataşat găseşti ordinele ATI şi IMA rescrise de prietenii noştri. Le păstrezi doar pentru tine şi Horaţiu deoarece pregătim punerea rapidă în transparenţă luni cel tîrziu marţi. Încă imi e neclar cum pot numi cele două ordine. Te interesezi?”, a scris ministrul în e-mailul trimis.

Ulterior, consiliera Lavinia Coţofană a explicat cum a ajuns adresa ei ”A Iubi - Lavi" în acest scandal.

"În contextul în care PM Ludovic Orban a pus sub semnul întrebării veridicitatea celor apărute în spațiul public, am prezentat în spiritul avertizării în interes public, în emisiunea Adrianei Nedelea, la Libertatea, mail-urile primite de la ministrul Polisano, mail-uri care au și fost fotografiate cu respectiva ocazie ca suport probator al informațiilor publicate. Întrucât laptopul Macbook Air aparține soțului meu, acesta mă are trecută în contactele sale ca "A Iubi - Lavi", adresa mea de email fiind cea cunoscută ! Către orice alt destinatar, titulatura emailului meu apare ca: Lavinia Coțofană. Sincer, dezamăgirea pe care se pare că o provoacă unei anumite părți a presei că nu pot specula ticălos vreun "sexgate", mă lasă rece…", a scris Lavinia Coțofană, pe Facebook.

×
Subiecte în articol: lavinia cotofana Victor Costache

Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea | Luni-Joi, 21:00

Adrian Năstase: "E nevoie de o dezbatere în Parlament în legătură cu orientarea politicii externe"

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close