Antena 3 CNN Actualitate Controverse în cazul decesului lui Dinu Patriciu. Spitalul în care se spunea că a murit afaceristul: Nu a mai fost internat aici în ultimul an

Controverse în cazul decesului lui Dinu Patriciu. Spitalul în care se spunea că a murit afaceristul: Nu a mai fost internat aici în ultimul an

Controverse în cazul decesului lui Dinu Patriciu. Spitalul în care se spunea că a murit afaceristul: Nu a mai fost internat aici în ultimul an
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    20 Aug 2014   •   18:24

Moartea omului de afaceri Dinu Patriciu stârneşte controverse. Spitalul din Londra, în care se spunea că a decedat Patriciu, susţine că afaceristul român nu a mai fost internat acolo în ultimul an.

Omul de afaceri s-a tratat mult timp în acel spital, însă în ultimele două săptămâni a ales o altă clinică, una de fizioterapie, unde a şi decedat.

Potrivit unor surse apropiate familiei, trupul lui Dinu Patriciu ar putea fi adus in Romania.

În plus, sunt foarte multe semne de întrebare despre ce se va întâmpla cu averea lui Patriciu, dacă acesta îşi mutase domiciliul la Londra. 

Dinu Patriciu a lăsat în urmă o moştenire de aproape 2,9 miliarde de dolari, dar şi datorii la zeci de firme din România. La câteva ore de la anunţul morţii omului de afaceri, au apărut primele controverse legate de modul în care va fi împărţită averea acestuia. Se pare că ar exista un testament, dar nu e exclus să fie atacat de soţia omului de afaceri, care a cerut în timpul divorţului o jumătate din avere.

Omul de afaceri Dinu Patriciu, în vârstă de 64 de ani, a murit pe 19 august la Londra, acesta suferind de mai mulţi ani de cancer.

Dosarele întunecate ale lui Dinu Patriciu. "Rompetrol", cel mai răsunător proces
 

×
Subiecte în articol: Dinu Patriciu
Parteneri
Hidroelectrica a lansat aplicaţia pentru facturare şi transmitere index!
x close