Antena 3 CNN Actualitate Un copac s-a prăbușit în Capitală! Patru maşini au fost grav avariate

Un copac s-a prăbușit în Capitală! Patru maşini au fost grav avariate

Vremea nemiloasă din Capitală a doborât mai mulţi copaci care au distrus maşinile aflate în apropierea lor. Cel mai recent incident a avut loc în urmă cu puţin timp, pe Calea Giuleşti, unde un copac s-a prăbuşit peste patru maşini. Un alt eveniment asemănător a avut loc pe Bulevardul Primăverii, acolo un alt copac a căzut pe un taxi care se afla în deplasare, iar şoferul a rămas încarcerat.

Un copac s-a prăbușit în Capitală! Patru maşini au fost grav avariate
de Iulia Gorgorin    |    12 Dec 2020   •   18:01

Reporterul Radu Tiliţă vă prezintă imagini de pe Calea Giuleşti, acolo unde a avut loc acest incident.

''Vremea rea de astăzi din Capitală a pus la pământ mai mulţi copaci, aici, pe Calea Giuleşti unde ne aflăm şi noi. Unul dintre copaci a avariat trei maşini. Vorbim de avarii grave, maşini care în momentul de faţă nu mai au plafon, nu mai au parbriz, portierele din faţă. Efectiv, maşini turtite.

Un alt copac s-a prăbuşit peste un taxi care circula în cartierul Primăverii

Totodată, un eveniment asemănător s-a desfăşurat pe Bulevardul Primăverii din Capitală, în urmă cu doar câteva ore. Acolo, un copac a căzut pe o maşină de taxi care se afla în deplasare, iar bărbatul care conducea acel taxi, a rămas încarcerat în maşină. Autorităţile au intervenit, l-au evacuat pe bărbat.

Situaţia este momentan incertă. Proprietarii sunt disperaţi şi nu ştiu ce au de făcut

Pe Calea Giuleşti au fost trimise echipaje de poliţie, Poliţie Locală, pompieri. Au tăiat deja copacul şi urmează ca în următoarele ore, proprietarii să vină, să analizeze pagubele şi să vadă ce este de făcut în astfel de situaţii'', a transmis Radu Tiliţă, reporter Antena 3.

Update ora 18:

Imagini şi informaţii noi de pe Calea Giuleşti, acolo unde patru maşini au fost distruse de un copac prăbuşit

Unul dintre arbori, a căzut şi a distrus patru automobile. Vedeţi chiar acum în imagini unul dintre acesta, fără parbriz, fără capotă, fără plafon, portierele sunt îndoite. Vorbim de avarii grave, avarii care vor fi greu de reparat (...) 

Situaţia este momentan incertă, proprietarii sunt disperaţi şi nu ştiu ce au de făcut. Rămâne de văzut dacă aceşti arbori de tăiere din partea primăriilor de sector din care fac parte sau nu'', a revenit reporterul cu noi informaţii.

×
Subiecte în articol: masini copac Capitală
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close