Antena 3 CNN Actualitate Un copil s-a electrocutat în gara municipiului Fetești, după ce a urcat pe vagonul unui tren

Un copil s-a electrocutat în gara municipiului Fetești, după ce a urcat pe vagonul unui tren

Un copil s-a electrocutat în gara municipiului Fetești, după ce a urcat pe vagonul unui tren. El a fost dus la un spital din București cu arsuri de gradul II, pe aproximativ 80% din suprafață corpului.

Un copil s-a electrocutat în gara municipiului Fetești, după ce a urcat pe vagonul unui tren
Sursa foto: obiectiv.net
de Claudia Popovici    |    12 Mai 2022   •   21:12

Copilul, în vârstă de 12 ani, a fost găsit căzut lângă vagon, conștient, cooperant, însă prezenta arsuri de gradul II, pe aproximativ 80% din suprafață corpului. El a fost dus la un spital din București.

„Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița au fost solicitați să intervină pentru gestionarea unei situații de urgență, generată de producerea unei electrocutări, a unui copil în vârstă de 12 ani, care s-a urcat pe vagonul unui tren, în gara din municipiul Fetești”, transmite ISU Ialomița.

Au intervenit trei echipaje de salvatori, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD, în sprijin un echipaj al SAJ Ialomița și elicopterul SMURD Constanța, potrivit Mediafax. 

Victima a fost găsită căzută lângă vagon, conștientă, cooperantă, însă prezenta arsuri de gradul II, pe aproximativ 80% din suprafață corpului.

Copilul a fost monitorizat de echipajele medicale de la locul intervenției, ulterior a fost preluat de echipajul elicopterului SMURD și transportat la o unitate spitalicească din municipiul București”, anunță ISU Ialomița

×
Subiecte în articol: copil electrocutat
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close