Antena 3 CNN Actualitate Copil, în comă după ce a fost muşcat de câinele familiei în zona capului

Copil, în comă după ce a fost muşcat de câinele familiei în zona capului

Copil, în comă după ce a fost muşcat de câinele familiei în zona capului
26 Aug 2012   •   19:08

Un copil de un an se află în comă după ce un câine l-a muşcat de cap. Copilul a fost transportat cu elicopterul la Timişoara. Tragedia a avut loc în Oraviţa, iar câinele aparţine familiei copilului.

Potrivit şefului SMURD Timişoara, medicul Mihai Grecu, copilul în vârstă de un an a fost adus de la Spitalul Judeţean din Reşiţa la Spitalul Judeţean din Timişoara, după ce a fost muşcat de câinele familiei, având leziuni la cap.
   
"Copilul a ajuns deja la Timişoara, acum este intubat, însă situaţia lui pare să fie mai mult de neurochirurgie. Din cate am înţeles, copilul a fost muşcat de câinele familei, în localitatea Oraviţa şi a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean din Reşiţa. De acolo noi am primit solicitare pentru elicopterul SMURD, pentru a-l transporta pe copil la Timişoara", a declarat Mihai Grecu.
   
Copilul urmează să fie operat la secţia de neurochirurgie, a confirmat şi purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean din Timişoara.
   
"Copilul are o leziune la extremitatea cefalică, iar după ce i se vor face analizele va fi operat la secţia de neurochirurgie a Spitalului Judeţean", a precizat Dacilescu.




×
Subiecte în articol: elicopter Timișoara
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close