x close

Fii alături de noi!

Copil cu malformaţii, medic acuzat de malpraxis

de G.S.   •   10 Ian 2016   •   08:44
Părinţii unui copil care s-a născut cu malformaţii îl acuză de neglijenţă pe medicul care a supravegheat sarcina. Mama susţine că şi-a făcut toate analizele la timp şi a primit asigurări că băiatul ei este perfect sănătos. 
 
Tinerii părinţi au trăit şocul vieţii cînd au aflat, că primul lor copil s-a născut cu grave probleme de sănătate. 
 
Mama ar fi fost regulat la control pe toată perioada sarcinii şi şi-ar fi făcut la timp analizele recomandate de medic. Mai mult, după fiecare ecografie ar fi fost asigurată că băiatul se dezvoltă normal şi va veni pe lume fără probleme. 
 
Copilul s-a născut însă cu malformaţii grave la cap iar inima îi bate pe partea dreaptă. 
 
Familia îl acuză acum de neglijenţă pe medicul de la Maternitatea Giuleşti, cel care a şi supravegheat-o pe mamă pe toată perioada sarcinii. 
 
Medicul care s-a ocupat de caz nu a putut fi contactat pentru a-şi spune punctul de vedere cu privire la acuzaţiile care i se aduc.  
 
poza

Actualitate

Ziaristul Aurel Stanciu s-a stins din viață

Inima unuia dintre cei mai talentaţi gazetari vrânceni, Aurel Stanciu, a încetat astăzi să mai bată. Anunţul a fost făcut de fiul său, ziaristul Silviu Stanciu, notează Adevărul. Aurel Stanciu a...

20 Oct 2016  •  23:46

poza

Show

Sora unei vedete din România are 30 de ani și e virgină. Declarații uluitoare

Are 30 de ani şi este virgină. Irina Stănescu, sora mea mai mare a Iuliei de la Abracadabra. Este studentă la medicină, are 30 de ani şi este virgină. A avut un prieten în liceu şi doar s-au pupat, de...

20 Oct 2016  •  22:37

sati