Antena 3 CNN Actualitate Copil muscat de faţă de un câine, în timp ce se afla în mare, în Mamaia

Copil muscat de faţă de un câine, în timp ce se afla în mare, în Mamaia

Incident tragic pe o plajă din Mamaia. Un copil de 3 ani a fost mușcat de față de un câine, în timp ce se afla în apa mării, împreună cu tatăl său.

Copil muscat de faţă de un câine, în timp ce se afla în mare, în Mamaia
Sursa foto: Captură Facebook / Ziua Online
de Andreea Ştefan    |    09 Aug 2021   •   20:51

Astăzi, în jurul orei 18.00, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un minor ar fi fost mușcat de un câine, pe o plajă din zona Mamaia Nord.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un minor, de 3 ani, din județul Arad, mușcat în zona feței de un câine rasa Akita Inu.

În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că minorul se afla în apa mării împreună cu tatăl său, moment în care a fost mușcat de câinele care se afla tot în apă cu stăpânul său, de 53 de ani, din București.

La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD, copilul fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de neluarea măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane, potrivit O.U.G. 55/2002.

Fața unui copil sfâșiată de un câine pe plaja din Mamaia Nord Un tragic incident a avut loc pe o plaja din Mamaia Nord în această seară la ora în jurul orei 18.20. Un localnic își plimba inconstient câinele Akita Inu pe plajă printre turiști, racorindu-l în apa mării. La un moment dat, câinele a atacat un copil de aproximativ 4 ani sfasiindu-i fața. La fața locului au sosit 2 echipaje de poliție însoțite de un jandarm, care au condus inconstientul la secția de poliție. Potrivit martorilor, stăpânul câinelui se arăta incantat de isprava făcută de patrupedul său. #constanta #Mamaia #litoral #AkitaInu Akita Inu POLITIA CONSTANTA-NAVODARI-MAMAIA Ipj Constanta - Bulevardul Mamaia Asociatia pentru protectia animalelor Robi

Publicată de Ziua Online pe Luni, 9 august 2021

×
Subiecte în articol: Mamaia
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close