Antena 3 CNN Actualitate Copilă de 13 ani, VIOLATĂ la o petrecere de doi băieţi. Fata băuse foarte mult, iar tinerii au profitat de asta. Acum se află după gratii

Copilă de 13 ani, VIOLATĂ la o petrecere de doi băieţi. Fata băuse foarte mult, iar tinerii au profitat de asta. Acum se află după gratii

Copilă de 13 ani, VIOLATĂ la o petrecere de doi băieţi. Fata băuse foarte mult, iar tinerii au profitat de asta. Acum se află după gratii
de O.P.    |    15 Ian 2014   •   05:37

Doi tineri din judeţul Hunedoara au fost arestaţi preventiv după ce au fost acuzaţi că au violat o fată de 13 ani, când se aflau la o petrecere.  Adolescenta băuse atât de mult încât i-a spus mamei ei că nu mai ţine minte exact ce i s-a întâmplat, dar că a fost violată de mai mulţi băieţi.

Femeia s-a dus imediat la poliţie şi anchetatorii au stabilit că fata a fost într-adevăr violată şi i-au arestat pe doi dintre tinerii care fuseseră la petrecere.

Mama fetei, care are mai multe dosare de prostituţie, este cercetată şi ea pentru rele tratamente aplicate minorului.

Tinerii ar fi profitat de faptul că fata de 13 ani, pe care o invitaseră la o petrecere în locuinţa unuia dintre ei, băuse foarte mult şi au întreţinut relaţii sexuale cu ea. Fata nici măcar nu-şi mai aducea aminte ce s-a întâmplat exact la chef. Cu toate acestea, i-a spus mamei sale că a fost violată. Femeia a depus plângere la poliţie.

Anchetatorii au confirmat faptul că fata a fost violată.

Tinerii acuzaţi de viol au fost reţinuţi, apoi arestaţi.

Adolescenta este acum consiliată psihologic şi asistenţii sociali vor decide dacă rămâne în grija mamei. Femeia ar putea fi decăzută din drepturile părinteşti dacă se dovedeşte că şi-a neglijat copilul.

În decizia pe care o vor lua asistenţii sociali va atârna greu faptul că mama nu-şi mai trimisese de mult fata la şcoală şi că femeia are şi mai multe dosare în care e acuzată de prostituţie.

×
Subiecte în articol: violuri
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close