Antena 3 Actualitate Copilărie într-o baracă de carton pentru trei fraţi. Tatăl lor a fost nevoit să vândă casa pentru a plăti operaţia pe creier a unuia dintre micuţi

Copilărie într-o baracă de carton pentru trei fraţi. Tatăl lor a fost nevoit să vândă casa pentru a plăti operaţia pe creier a unuia dintre micuţi

12 Feb 2015   •   09:17

Trei copii trăiesc într-o baracă, la marginea unui sat din judeţul Sibiu, şi muncesc cu ziua ca să îşi cumpere o pâine. Mama i-a părăsit, iar tatăl lor e foarte bolnav. Are semipareză la ambele picioare, şi nu poate lucra. Când unul dintre copii a avut nevoie de o operaţie pe creier, bărbatul a vândut casa pentru a plăti intervenţia chirurgicală.

Toţi patru trăiesc acum ca în Evul Mediu, într-o locuinţă improvizată şi se chinuie să supravieţuiască de pe o zi pe alta.

Cei trei fraţi îşi trăiesc copilăria la marginea satului Târnava din judeţul Sibiu, într-o baracă pe care au construit-o din cartoane. Singurii bani pe care îi au sunt ajutorul social şi alocaţiile.

Mama i-a părăsit. Deşi locuieşte la câteva case distanţă, nu îi ajută cu nimic şi nu vine să vadă dacă sunt bine. Iar tatăl lor este bolnav, are tuberculoză şi semipareză şi abia se poate mişca. De multe ori, copiii sunt nevoiţi să muncească cu ziua ca să aducă un ban în casă.

Reprezentanţii primăriei spun că nu le pot oferi o locuinţă decentă.

Tatăl nu se lasă însă dărâmat de necazuri. Ştie că iubirea pentru copiii lui îi va da puterea să lupte mai departe.

×
Subiecte în articol: Sibiu

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close