Antena 3 CNN Actualitate Cum se pregătesc bogaţii pentru foamete | Soluţiile unui milionar român: "Organizați-vă singuri. Guvernele vor fi depășite"

Cum se pregătesc bogaţii pentru foamete | Soluţiile unui milionar român: "Organizați-vă singuri. Guvernele vor fi depășite"

Americanii cu dare de mână au decis să nu mai stea la mila autorităţilor şi să nu mai depindă de creșterile preţurilor. Iată ce soluţii a găsit un cunoscut om de afaceri român.

Cum se pregătesc bogaţii pentru foamete | Soluţiile unui milionar român: "Organizați-vă singuri. Guvernele vor fi depășite"
Sursa foto: Antena 3
de Claudia Popovici    |    24 Iul 2022   •   20:51

Cornel Tăbăcaru, om de afaceri, face apel la români să înceapă să se organizeze singuri pentru că în perioada următoare guvernele lumii nu vor mai face faţă crizelor.

În acest sens el dă exemplul familiei sale care s-a organizat şi nu mai stă la mila autorităţilor şi nici nu mai suferă din cauza creșterii alarmate ale preţurilor. Iată cum. 

"Dragii mei sunt la ferma fratelui meu, care este inginer la o fabrică de automobile. Soţia lui la fel. Și pentru că fratele meu este un tip cu viziune a anticipat prețurile nenorocite care au apărut de câțiva, şi-a cumpărat o fermă de 4 hectare în care crește cai, găini, are stupi în comerț.

De ce? Pentru că cei care lucrează la făbricile de automobile n-au niciun interes în să locuiască în oraș. Ei locuiesc aici, lângă fabrici, în afara orașului.

"America este lucidă şi se aşteaptă la o foamete"

Și pentru că tot locuiesc aici, au considerat că este excelent ca după orele de program să vină, atenție, în întâmpinarea ofertelor autorităților locale.

În ce sens? Cei care au o gospodărie, o fermă care se auto-aprovizionează livrează și la stat şi primesc o serie de avantaje. Li se decontează motorina. Fratele meu are un camion care cară 8 tone și cu furaje și cu ce mai are el. Toate asta se decontează.

Pentru ca fiecare salariat de la oraș să se poată întreține singur. Pentru că America este lucidă şi se aşteaptă la o foamete.

"Organizați-vă singuri, pentru că guvernele vor fi depășite"

Puteţi să mă certați, să mă înjurați. Nu sunt pesimist, nu bag pe nimeni în panică, doamne ferește.

Dar trebuie să vă organizați. Organizați-vă singuri, pentru că guvernele vor fi depășite.

Trebuie să vă organizați de așa manieră încât să supraviețuiți singuri.

Cum, iată, face şi fratele meu inginer bun, soția ingineră bună. Nu au nicio problemă ca după program să muncească încă 4-5 ore fără niciun fel de jenă", a spus omul de afaceri Cornel Tăbăcaru, în emisiunea News Magazine de la Antena 3. 

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close