Antena 3 CNN Actualitate Cozma a făcut scandal din nou la hotelul din Constanţa care urmează să fie demolat de autorităţi

Cozma a făcut scandal din nou la hotelul din Constanţa care urmează să fie demolat de autorităţi

Cozma a făcut scandal din nou la hotelul din Constanţa care urmează să fie demolat de autorităţi
Sursa foto: Foto: Mediafax
03 Ian 2012   •   22:32

Demolarea hotelului construit ilegal în Mamaia a continuat marţi. Cu o nouă rundă de scandal. Proprietarul imobilului, George Bosânceanu, cu bunul său prieten şi chiriaş, Miron Cozma, au făcut tot ce au putut să-i împiedice pe constructori să pună la pământ partea de imobil ridicată fără autorizaţie. În zadar. Când s-au săturat de ceartă, mascaţii au trecut la fapte.

Autorităţile au intrat cu forţa, marţi, în clădirea construită ilegal. Şi asta pentru că proprietarul, George Bosânceanu, încurajat de bunul său prieten Miron Cozma, a venit mai hotărât ca niciodată la hotel. Nimeni nu avea să intre acolo.

Mai întâi, autorităţile au încercat să-l convingă cu vorba bună. Şi, cu ordonanţa de la procuror, în original. Numai că n-au avut nicio şansă.  

Luceafărul huilei a sărit în ajutorul camaradului său. Miron Cozma are un apartament închiriat în hotel. Din care, susţine el, i-ar fi fost deja furate bunuri.

Spre disperarea proprietarului şi a prietenului său, autorităţile nu dau înapoi. Pereţii hotelului construiţi ilegal vor fi puşi la pământ şi în zilele următoare.

 
 



×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close