Antena 3 CNN Actualitate Criminalul din Iaşi care şi-a ucis sora şi pe fetiţa ei, găsit mort într-o pădure

Criminalul din Iaşi care şi-a ucis sora şi pe fetiţa ei, găsit mort într-o pădure

Criminalul din Iaşi care şi-a ucis sora şi pe fetiţa ei, găsit mort într-o pădure
Sursa foto: Foto: inmysleep.com
21 Iul 2012   •   22:54

Bărbatul din Iaşi care şi-a ucis sora şi pe fetiţa acesteia, în vârstă de cinci luni, a fost gasit mort, cu o rană în zona inimii, într-o pădure din judeţul Neamţ, potivit unor surse judiciare, citate de Mediafax. Sursele citate au spus că barbatul a fost găsit mort sâmbătă, în jurul orei 18.00.
   
Anchetatorii au prelevat probe de la faţa locului şi urmează să stabilească în ce împrejurări a murit bărbatul.
   
Bărbatul este suspectat că şi-a ucis sora, în vârstă de 29 de ani, angajată la Penitenciarul din Iaşi, şi pe fetiţa acesteia, în vârstă de cinci luni.
   
Cele două au fost găsite, joi seară, înjunghiate mortal în apartamentul în care locuiau, din cartierul ieşean Alexandru cel Bun. Trupurile celor două erau pline de sânge, iar femeia avea gâtul tăiat, cele două fiind descoperite de către soţul femeii.
   
Tânăra era angajată de doi ani ca profesor de cultură civică la Penitenciarul din Iaşi, iar după naşterea fetiţei intrase în concediu de maternitate. Ea activase timp de câţiva ani, ca jurnalist, în presa locală.
   
Fratele femeii este considerat principalul suspect în cazul crimelor, în apartamentul tinerei fiind găsite actele de identitate ale tânărului, un rucsac şi un caiet pe care scria: "Lumea asta e stricată. Sunt într-o altă lume".
   

×
Subiecte în articol: sora
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close