Antena 3 CNN Actualitate Cristian David a solicitat o reevaluare a situaţiei sinistraţilor de la inundaţii

Cristian David a solicitat o reevaluare a situaţiei sinistraţilor de la inundaţii

Cristian David a solicitat o reevaluare a situaţiei sinistraţilor de la inundaţii
25 Oct 2008   •   16:21

Ministrul Internelor şi Reformei Administrative, Cristian David, a solicitat o nouă estimare a situaţiei persoanelor afectate de inundaţiile din vară, ale căror case se află în prezent în stadiu de reconstrucţie. Ministrul le-a cerut prefecţilor şi autorităţilor locale să asigure măsuri de sprijin pentru persoanele care nu locuiesc în condiţii decente.
Premierul Călin Popescu Tăriceanu a solicitat ca toate casele distruse în timpul inundaţiilor din vară să fie refăcute până la 1 decembrie. Având în vedere faptul că starea vremii s-ar putea înrăutăţi în următoarea perioadă, prefecţii şi autorităţile locale vor lua măsuri de ajutorare a persoanelor sinistrate care nu au încă condiţii decente de locuit. ?Ajutorul trebuie să urmărească atât identificarea unor condiţii decente de locuit, dar şi asistenţă medicală, atunci când este nevoie", susţine ministrul Cristian David.
Inundaţiile produse în vara acestui an au afectat peste 6.200 de case din Moldova şi Maramureş. Fondurile totale necesare lucrărilor de reconstrucţie se ridică la 83 milioane lei.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cristian David
Parteneri
Apare un nou lanţ de supermarketuri în România. Angajări masive!
x close