Antena 3 CNN Actualitate Agresoarea Cristinei Joia a scăpat de arestul preventiv! Momentul atacului, surprins de camerele de supraveghere

Agresoarea Cristinei Joia a scăpat de arestul preventiv! Momentul atacului, surprins de camerele de supraveghere

Femeia care a agresat-o pe designerul Cristina Joia a fost plasată în arest la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

Agresoarea Cristinei Joia a scăpat de arestul preventiv! Momentul atacului, surprins de camerele de supraveghere
de Georgiana Adam    |    18 Noi 2020   •   11:15

Inițial, autoritățile au dispus măsura de arest preventiv, dar au acceptat marți contestația depusă de apărarea femeii, scrie stirileprotv.ro.

Designerul Cristina Joia a fost lovită crunt chiar de o femeie, într-un magazin din mijlocul Capitalei

Agresoarea a fost iritată de faptul că vedeta i-a reproșat că a parcat mașina pe trecerea de pietoni și în plus, chiar a blocat accesul în magazin. A urmărit-o în interiorul supermarket-ului și a lovit-o cu pumnul în față.

Lovitura a fost atât de puternică încât vedeta s-a ales cu fractură de piramidă nazală și a fost operată de urgență. 

Suspecta a fost identificată de polițiști cu ajutorul imaginilor de pe camerele de supraveghere.

M-am trezit cu un pumn în față. A fost incredibil de puternică lovitura. Eu nu mi-am dat seama că ea avea ceva ascuțit aici (pe mână, n.red.) și am căzut jos. Mi-a țâșnit foarte mult sânge, eram pe podea.

Oamenii din jur nu aveau nicio reacție, se uitau, nimeni nu suna la Poliție, la SMURD. Ea a fugit, a zis ceva când a fugit dar nu am mai înțeles, că deja îmi era foarte, foarte rău.

O singură fetiță s-a aplecat să îmi dea un șervețel. Am imaginea asta, nu îmi iese din minte... casiera continua să pună produse ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic”, povestește Cristina Joia.

Totul a fost surprins de camerele de supraveghere

Agresiunea a fost surprinsă de camerele de luat vederi din magazin. În imagini se vede că imediat după atac, agresoarea pleacă din magazin și se face nevăzută. Cel care o ajută pe victimă să se ridice este paznicul magazinului, scrie libertatea.ro, care a publicat și imaginile din timpul atacului. 

Vezi AICI imaginile. 
 

×
Subiecte în articol: cristina joia
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close