Antena 3 CNN Actualitate Poliţia a reţinut-o pe agresoarea care a mutilat-o pe Cristina Joia, designerul de la "Visuri la cheie"

Poliţia a reţinut-o pe agresoarea care a mutilat-o pe Cristina Joia, designerul de la "Visuri la cheie"

Poliţiştii au reţinut-o, marţi dimineaţa, pe femeia care a atacat-o şi mutilat-o pe Cristina Joia (foto), designerul emisiunii "Visuri la cheie". Este vorba de o femeie pe nume Ştefania Andrei, de 34 de ani, care a fost identificată cu ajutorul imaginilor de pe camerele de supraveghere.

Poliţia a reţinut-o pe agresoarea care a mutilat-o pe Cristina Joia, designerul de la "Visuri la cheie"
de Georgiana Adam    |    10 Noi 2020   •   08:18

Agresoara a fost audiată, în cursul nopţii, la Secţia 14 Poliţie. Agresiunea s-a produs sâmbătă, când Joia a fost lovită cu un obiect dur într-un magazin din Sectorul 4 al Capitalei.

În urma loviturii, ea a suferit o fractură de piramidă nazală şi mai multe tăieturi şi a fost transportată la spital pentru îngrijiri.

Potrivit Poliţiei Capitalei, "la data de 7 noiembrie, în jurul orei 17,00, Secţia 14 Poliţie a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că în incinta unui magazin din Sectorul 4 a fost agresată o persoană. La faţa, poliţiştii au identificat o femeie care a relatat că a fost agresată fizic de o altă femeie pe care nu o cunoaşte".

Polițiștii de la Secția 14 au mers luni în magazinul unde a avut loc atacul. Angajații, care au fost audiați, au susținut afirmațiile Cristinei Joia.

Potrivit acesteia din urmă, agresoarea a atacat-o după ce Cristina Joia i-a atras atenţia că a parcat neregulamentar în fața magazinului.

Ofițerii de poliție consideră că sunt deja strânse suficiente probe care să ducă la punerea sub acuzare a agresoarei pentru lovire şi alte violenţe.

×
Subiecte în articol: cristina joia visuri la cheie
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close