Antena 3 CNN Actualitate Criticii de modă analizează ţinuta Elenei Udrea din ziua arestării: "Palton de 3000 de euro accesorizat cu cătuşe"

Criticii de modă analizează ţinuta Elenei Udrea din ziua arestării: "Palton de 3000 de euro accesorizat cu cătuşe"

Criticii de modă analizează ţinuta Elenei Udrea din ziua arestării: "Palton de 3000 de euro accesorizat cu cătuşe"
Sursa foto: foto: mediafax
11 Feb 2015   •   17:06

Elena Udrea a avut o ţinută potrivită la discursul din parlament, iar paltonul de 3000 de euro accesorizat cu cătuşe i-a "spălat multe păcate stilistice" consideră criticul de modă Iulia Albu.

"Elena Udrea a ales o ţinută absolut decentă, potrivită din acest punct de vedere "evenimentelor" în desfăşurare. Totuşi nu a renunţat la pantofii cu toc extraordinar de înalţi stiletto, un accesoriou fără de care nu mi-aş fi putut-o inchipui niciodată. Ca greşeală în primul rând - lungimea mânecii sacoului, restul fiind greşeli minore. În ceea ce priveşte paltonul pe care l-a purtat, nu pot decât să aplaud alegerea unei piese clasice atemporale semnata Max Mara." a explicat Iulia Albu.

Criticul de modă mai spune că alegerea vestimentară a Elenei Udrea este mai adesea sfidătoare şi cu toată căd e această dată haina a costat foarte mult, fostul ministrul al Dezvoltării Regionale nu a dat dovadă de snobism.

Piesa este din colecţia toamnă - iarnă 2011-2012 a cunoscutei case de modă, iar preţul său de achiziţie a fost undeva în jur de 12.800 lei. Atenţie, achiziţionarea unei piese de acest tip nu constituie absolut niciodată o dovadă de snobism, aşa cum ar fi de exemplu achiziţionarea unei poşete Hermes în majoriotatea cazurilor, dovadă stând şi faptul că deşi posedă mai multe piese ale aceluiaşi brand, Elena Udrea nu se sfieşte nicio secundă să poarte o piesă dintr-o colecţie trecută. De altfel, această alegere este una fericită pentru Elena Udrea care, în principiu, alege piese eminamente sezoniere, motiv pentru care atitudinea sa este de multe ori considerata una sfidătoare. Repet, cu această alegere, Elena Udrea şi-a spălat multe păcate stilistice", a explicat Iulia Albu pentru WOWbiz.ro.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close