Antena 3 Actualitate Crucea Roşie Română a trimis peste 12 tone de alimente în zonele afectate de ninsoare

Crucea Roşie Română a trimis peste 12 tone de alimente în zonele afectate de ninsoare

de N.B.    |    13 Feb 2012   •   19:17
Crucea Roşie Română a trimis peste 12 tone de alimente în zonele afectate de ninsoare
Sursa foto: Foto: Mediafax

Peste 12 tone de alimente greu persisabile, apă și pâine au fost trimise de către Crucea Roșie Română în zonele afectate de căderile masive de zăpadă, relatează Agerpres.

4,5 tone de alimente au fost direcționate cu un elicopter al Ministerului Administrației şi Internelor în judeţul Ialomița, în comuna Valea Măcrișului și în județul Vrancea, în comuna Ciorăști.

1,6 tone de alimente şi apă au fost distribuite de filiala de Cruce Roșie Buzău în satul Arcanu, comuna Scutelnici. Alte 6 tone de alimente de bază au fost distribuite în localitatea Garoafa, judeţul Vrancea cu sprijinul voluntarilor filialei de Cruce Roşie Bacău.

Începând de sâmbătă, 11 februarie, Crucea Roșie Română a lansat un apel umanitar de urgență pentru colectare de alimente greu perisabile. Acestea se pot dona prin intermediul Băncii de Alimente a Crucii Roșii în toate magazinele din rețelele Carrefour, Real, Mega Image și Metro.

Alimentele de baza sunt: mălai, făină, ulei, zahăr, orez, paste făinoase, conserve de carne, conserve de pește, apă.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close