Antena 3 CNN Actualitate Csibi Barna a făcut plângere penală, după ce a fost ameninţat cu moartea

Csibi Barna a făcut plângere penală, după ce a fost ameninţat cu moartea

Csibi Barna a făcut plângere penală, după ce a fost ameninţat cu moartea
Sursa foto: Foto: ziarulunirea.ro
03 Iun 2011   •   21:31

Csibi Barna, extremistul maghiar care a spânzurat public o marionetă cu chipul lui Avram Iancu, a făcut plângere penală împotriva mai multor locuitori din Abrud. Csibi Barna a luat această decizie pentru că oamenii au protestat faţă de gesturile sale extreme. El susţine chiar că l-ar fi ameninţat cu moartea. Unul dintre cei incriminaţi se numeşte Avram Iancu.

Conducerea Direcţiei Finanţelor Publice a hotărât să-l pedepsească pe harghiteanul extremist pentru gestul său şi l-a detaşat în Abrud. Locuitorii de aici au protestat însă faţă de noul lor funcţionar public. Iar Csibi Barna s-a simţit ameninţat.

"M-a reclamat că l-am ameninţat cu moartea şi că din cauza asta nu a venit să-şi preia postul", a spus Marin Şandor, acuzat de ameninţare.

Csibi Barna nu s-a prezentat însă la noul loc de muncă, aşa că a fost dat afară. Dar bărbatul cere acum socoteală. A depus plângere penală împotriva locuitori din Abrud şi chiar împotriva lui ... Avram Iancu. Un cetăţean care poartă numele eroului naţional. Csibi Barna a motivat că "a fost ameninţat, că a fost înjurat, că i s-a pus viaţa în pericol", a declarat Ioan Uţă, preşedinte Asociaţia Cadrelor Militare în rezervă din Abrud.


×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close