Antena 3 CNN Actualitate Csibi Barna, care "l-a spânzurat" simbolic pe Avram Iancu, detaşat la Bucureşti

Csibi Barna, care "l-a spânzurat" simbolic pe Avram Iancu, detaşat la Bucureşti

Csibi Barna, care "l-a spânzurat" simbolic pe Avram Iancu, detaşat la Bucureşti
Sursa foto: Foto: ziarulunirea.ro
18 Apr 2011   •   17:01

Funcţionarul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Harghita Csibi Barna, care l-a "spânzurat" simbolic pe Avram Iancu, va fi detaşat de la Administraţia Financiară Abrud la Administraţia Financiară a Sectorului 2 din Capitală, potrivit unui ordin emis de preşedintele ANAF, Sorin Blejnar, transmite Mediafax.

"În perioada 20 aprilie - 20 septembrie 2011, Csibi Barna se detaşează la DGFP municipiul Bucureşti - Administraţia Finanţelor Publice Sector 2, serviciul evidenţă plătitori persoane fizice, în funcţia publică de execuţie teritorială vacantă (...)", se arată într-un comunicat.
   
După ce cerut autorizaţie de la Primăria Miercurea Ciuc pentru o manifestare dedicată Zilei Maghiarilor de Pretutindeni (15 Martie), Csibi Barna a luat un manechin ce avea pe faţă o poză a lui Avram Iancu, pe care "l-a condamnat" şi apoi l-a "spânzurat".
   
Ulterior, Barna a fost detaşat pentru şase luni de către preşedintele ANAF, Sorin Blejnar, în Abrud, judeţul Alba, oraşul în care a urmat clasele elementare fostul revoluţionar Avram Iancu. Ajuns aici, a anunţat că a hotărât să îşi ia concediu de odihnă şi că nu va merge la noul loc de muncă. Cererea i-a fost acceptată.
   
Procurorii de la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (PICCJ) au declanşat urmărirea penală faţă de Csibi Barna, acesta fiind acuzat de ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi instigare la discriminare.

×
Subiecte în articol: Avram Iancu spanzurat

ȘTIRI

Petrolul rusesc, interzis de astăzi în UE. Ce urmeaza după intrarea în vigoare a embargoului

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close