Antena 3 CNN Actualitate Cu mămăligă şi ceapă la protest! Un arădean vrea să împartă astfel sărăcia cu politicienii

Cu mămăligă şi ceapă la protest! Un arădean vrea să împartă astfel sărăcia cu politicienii

Cu mămăligă şi ceapă la protest! Un arădean vrea să împartă astfel sărăcia cu politicienii
Sursa foto: Foto: chez.mazilique.ro
24 Ian 2012   •   20:30

Peste 150 de arădeni s-au adunat, marţi seară, la al zecelea protest desfăşurat în oraş, unul dintre participanţi având o farfurie mare cu mămăligă şi ceapă, pe care a spus că le-o oferă guvernanţilor pentru a împărţi cu ei sărăcia românilor, scrie Mediafax.
   
Ca şi în zilele precedente, mitingul neautorizat a avut loc în faţa Primăriei Arad, unde s-au adunat peste 150 de persoane.
   
Un participant a venit cu o farfurie mare pe care era mămăligă şi două cepe curăţate şi a afirmat că împarte "sărăcia poporului român cu guvernanţii".
   
Printre manifestanţi s-a aflat şi o femeie care purta o pancartă pe care scria mare "Pierdut câine din rasa javră ordinară, răspunde la numele Băse", în timp ce pe un alt banner scria "Nu mai vrem experimente, vrem programe eficiente".
   
Un mesaj scris era adresat militarului care a protestat la Bucureşti în uniformă: "Aradul te respectă - Să trăiţi, domnule Locotenent!".
   
Protestul a durat două ore şi jumătate, timp în care s-a scandat împotriva actualei puteri, iar la final participanţii au spus că se întorc miercuri seară.  

×
Subiecte în articol: protest Arad
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close