Antena 3 CNN Actualitate Cultură 65 de lei - atât câştigă un actor de top în România pentru un spectacol

65 de lei - atât câştigă un actor de top în România pentru un spectacol

65 de lei - atât câştigă un actor de top în România pentru un spectacol
27 Oct 2010   •   10:06

Ce poţi face cu 65 de lei? Printre altele, o echilibrare la vulcanizare. Dar aceeaşi sumă este încasată şi de actorul Marius Manole, unul dintre actorii cunoscuţi ai TNB, care are lunar cam 15 – 20 de spectacole, joacă în opt piese cu cinci roluri principale, scrie Evenimentul Zilei în ediţia online. Unul dintre cei mai cunoscuţi actori ai acestei generaţii, râvnit de toţi regizorii, care şi-l doresc în distribuţii, câştigă aproximativ 15 euro pe spectacol.

"Joc în opt spectacole, fac cinci roluri principale, asta înseamnă foarte mult, şi am salariu de 1.100 lei net. Am vechime opt ani şi categoria I de muncă", a declarat Marius Manole, pentru sursa citată.

Recent, actorul a scris pe blogul său că are colegi care sunt nevoiţi să supravieţuiască, două persoane, cu 10 lei pe zi. “În ultimul timp, din cauza crizei, întâlnesc tot mai mulţi prieteni nevoiţi să trăiască cu foarte puţini bani. Ne-am amuzat o perioadă până când ne-a cam pierit zâmbetul”.

Marius Manole fost invitat recent şi la Sinteza Zilei, unde a spus că îşi doreşte să bucure oamenii, dar “mă gândesc care e scopul meu în România anului 2010, când prioritar este cum să-mi asigur traiul de fiecare zi”.

 


Marius Manole şi-a exprimat dezaprobarea faţă de parlamentari, cărora nu le pasă de sărăcia oamenilor ci de interesele partidului.

“Mi se pare incredibil că atâţia parlamentari ştiu doar atât ... că atunci când oamenii care te-au ales mor de foame, tu te cerţi care e partidul mai important. Prioritar nu suntem noi ci ei între ei”, a mai spus Marius Manole la Sinteza Zilei. El a subliniat faptul că sunt actori care trebuie să supravieţuiască cu 600 - 700 de lei pe lună, unii dintre ei şi cu copii în întreţinere.

×
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close