Antena 3 Actualitate Cultură Aceasta este "Ţara Zâmbetelor". Locul de pe Terra pe care oamenii l-au comparat cu Raiul

Aceasta este "Ţara Zâmbetelor". Locul de pe Terra pe care oamenii l-au comparat cu Raiul

de O.P.    |    14 Feb 2013   •   09:37
Aceasta este "Ţara Zâmbetelor". Locul de pe Terra pe care oamenii l-au comparat cu Raiul

Pentru cei care sunt în căutarea unui loc ideal pentru o vacanţă de neuitat, "Ţara Zâmbetelor" este destinaţia perfectă. Cei care i-au dat această denumire mai puţin obişnuită au fost turiştii, care au rămas fermecaţi de frumuseţea edenică a acestor locuri.

Deşi este o ţară a contrastelor puternice, Thailanda şi-a atras această denumire frumoasă datorită localnicilor, care, oricât de săraci ar fi, zâmbesc şi sunt foarte amabili cu turiştii care sunt în căutarea exoticului şi a tradiţionalului.Chiar dacă diferenţa dintre bogaţi şi săraci este ca de la cer la pământ, aceşti oameni şi-au acceptat destinul şi ştiu să se bucure pentru fiecare binecuvântare, oricât de mică şi neînsemnată ar fi ea.Dacă plănuiţi să mergeţi în Thailanda, trebuie să ştiţi câteva reguli de bază:

- Orice fel de injurii aduse Casei Regale reprezintă o crimă şi sunt pedepsite cu închisoarea

- Evită să arăţi cu degetul atunci când eşti pe stradă, este un gest jignitor

- Încearcă pe cât poţi să îţi acoperi picioarele, iar dacă intri în casa unor localnici să nu uiţi să te descalţiAi imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close