Antena 3 CNN Actualitate Cultură Actorul Marius Manole: Care e scopul meu în România, când prioritar este cum să-mi asigur traiul?

Actorul Marius Manole: Care e scopul meu în România, când prioritar este cum să-mi asigur traiul?

Actorul Marius Manole: Care e scopul meu în România, când prioritar este cum să-mi asigur traiul?
06 Oct 2010   •   23:11

?Îmi doresc să bucur oamenii, dar mă gândesc care e scopul meu în România anului 2010, când prioritar este cum să-mi asigur traiul de fiecare zi?, a declarat actorul Marius Manole la Sinteza Zilei de miercuri. Marius Manole a avut o intervenţie în cadrul emisiunii de la Antena 3, după ce a publicat pe blogul său un text despre drama prin care trec actorii din România.

Tânărul povesteşte că are colegi care sunt nevoiţi să supravieţuiască, două persoane, cu 10 lei pe zi. ?În ultimul timp, din cauza crizei, întâlnesc tot mai mulţi prieteni nevoiţi să trăiască cu foarte puţini bani. Ne-am amuzat o perioadă până când ne-a cam pierit zâmbetul?, scrie Marius Manole pe blogul său.

?Suntem o categorie destul de mare în România, care, deşi trăim cum trăim încercăm să nu ne lăsăm afectaţi şi să ne facem meseria. Nu vreau să mă gândesc ce s-ar întâmpla dacă doctorii ar reacţiona (...) Dacă un actor e prost nu moare nimeni, dacă un doctor e prost mor oameni?, a spus actorul la Sinteza Zilei.

Marius Manole şi-a exprimat dezaprobarea faţă de parlamentari, cărora nu le pasă de sărăcia oamenilor ci de interesele partidului.

?Mi se pare incredibil că atâţia parlamentari ştiu doar atât ... că atunci când oamenii care te-au ales mor de foame, tu te cerţi care e partidul mai important. Prioritar nu suntem noi ci ei între ei?, a mai spus Marius Manole, care a subliniat faptul că sunt actori care trebuie să supravieţuiască cu 600 - 700 de lei pe lună, unii dintre ei şi cu copii în întreţinere.

Antena3.ro

 

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close